.

Причините, поради които той може да ти изневери

Причините, поради които той може да ти изневери
Снимка: Dreamstime

В днешно време хората не гледат на изневярата така, както преди. Статистиката показва, че около 90% от мъжете, които имат сериозна връзка, поне веднъж са изневерявали на половинката си. В същото време 50% от представителките на нежния пол са сигурни, че гаджето им не би им изневерило за нищо на света. За съжаление, повечето момичета гласуват прекалено голямо доверие на половинката си. Разбира се, това не означава, че трябва да си мнима и да следиш гаджето си, но просто си имай едно на ум.

 

Защо мъжете изневеряват?

 

Влияе се от околните – за добро или лошо представителите на силния пол са податливи на влиянието на най-близките си приятели. Така че, ако гаджето ти има приятели, които често изневеряват, шансът и той да го направи е голям. Причината за това е вроденото у всеки представител на силния пол мъжко съперничество. Тоест гаджето ти може да си каже нещо от сорта на: „Не може той да има повече жени от мен, а аз да си седя кротко и мирно при моята приятелка. Защо и аз да не се позабавлявам малко?”.

 

 

Женска ревност – истината е, че доста мъже изневеряват, защото приятелката им ги ревнува. Тоест, колкото повече ревнуваш гаджето си, толкова по-голям е шансът той наистина да ти изневери. Забрави за забележките, които дразнят мъжете, приеми факта, че той ще се заглежда и по други момичета, но в крайна сметка е с теб, защото те обича. Ако му дадеш свободата да ти изневерява, той няма да го направи, защото няма да му е интересно.

 

Нужда от промяна – хубаво е от време на време да има някакво разнообразие в живота на човек, защото рутината не се отразява добре на никого. Докато жените нямат нищо против да водят еднообразен начин на живот, за мъжете той е като живот в клетка, в която липсва просто и свобода и те търсят нещо, с което да разнообразят живота си.

 

Липса на внимание – ако не обръщаш достатъчно внимание на гаджето си, нормално е той да го потърси при други момичета. Колкото и да си заета, винаги трябва да намираш достатъчно време за половинката си. Не забравяй, че той има нужда от теб и от твоите ласки и целувки.

 

Нужда от самоутвърждаване – мъжете обичат постоянно да се доказват пред обществото, особено пред жените. Някои представители на силния пол галят егото си, като трупат бройки. Те смятат, че колкото повече жени са минали през леглото им, толкова по-готини пичове са. Психолозите са на мнение, че такива мъже имат слаби ангели и ниско самочувствие.

 

Физическо привличане – често човек изневерява, защото е силно физически привлечен от друг. Няма значение дали става въпрос за съученичка или непозната девойка, просто той се подлудява, когато е в нейната компания и губи контрол над мисли, страсти и емоции. Тоест неговите хормони започват да бушуват и истината е, че са малко мъжете, които могат да ги овладеят навреме.

 

Комплекс за малоценност – ако ти не обръщаш достатъчно внимание на гаджето си, това може да доведе до развитие в него на една друга не по-малко сериозна причина за изневяра – комплекс за малоценност. Ако постоянно мрънкаш, караш се и се оплакваш от него, това може да развие у него висока степен чувство за малоценност. Ако гаджето ти не е сигурно в собствените си способности или среща спънки в нещата, с които се занимава, не бива да насочваш вниманието му в тази посока и в никакъв случай не го обвинявай, че не му се получават нещата.

 

Изневярата е начин на живот – има мъжете, за които измамата, изневярата и предателството не са нищо лошо. За тях изневяра без знанието на гаджето всъщност не е изневяра. Ако разбереш, че приятелят ти е такъв тип, бягай надалеч от него.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...