.

Емоционалните етапи в началото на една връзка

Емоционалните етапи в началото на една връзка
Снимка: freedigitalphotos.net

Преди няколко дни на партито се запозна с най-готиното момче/момиче, което някога си виждала и вече през пет минути гледаш телефона си дали ти е писало? Всеки път, когато видиш името му изписано на екрана или говориш за него, на лицето ти се появява усмивка до ушите? Ако се разпознаваш в по-горните редове, тази статия със сигурност ще ти бъде полезна. Ето някои от етапите, през които всяка двойка минава в началото на връзката си:

 

В началото прекарваш целия ден с него/нея в леглото, разхождате се, гледате филми и всичко е перфектно. Дори да не се познавате като хора, първо опознавате телата си и сте денонощно залепени един за друг.

 

Всяка песен, която чуеш, когато си с него/нея, след това ще ти напомня за този човек.

 

 

Когато се влюбиш оглупяваш до такава степен, че започваш да правиш странни неща като да белиш краставица и да хвърлиш в коша нея, вместо обелките. Не се тревожи, на всички влюбени до уши им се случва поне веднъж.

 

Не се познавате много добре и затова вече провери всички профили на момичетата/момчетата, с които е бил/а. Не, не си луд/а, нито ревнуваш, просто искаш да разбереш дали все още общуват и дали той/тя е по-хубав/а от теб.

 

Дали наистина се познавате? Да, не сте заедно от много време, но прекарвате по цял ден заедно. Това, обаче, означава ли, че се познавате? Като се замислиш, не знаеш нищо особено за него/нея. Дали не крие някоя семейна тайна? Или, пък, има прекалено много приятелки/приятели, за които аз не знам? Защо ли някой е скъсал с него/нея? Ако той/тя сега е с теб, значи преди някой го/я е оставил. Дали има нещо нередно в него/нея, което да отблъсква хората? Ами ако и на вас ви се случи същото? Остави тази параноя, хората са различни и всеки търси правилния човек за себе си, може би вие сте се намерили.

 

Влюбен/а ли си? О, не…не знаеш. От прекалено малко време се познавате, може би е рано за връзка, но много се харесвате. Опитайте, това е единственият начин да разберете дали сте един за друг.

 

Това са етапите, през които минава началото на всяка една връзка. Но, когато започваш някакъв вид отношения, не забравяй, че най-важното е да си казвате истината и да изградите доверието помежду си. Това е първата и най-важната стъпка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...