.

Как да вярваш на мъжете, след като си била наранена

Как да вярваш на мъжете, след като си била наранена
Снимка: freedigitalphotos.net

Доверието е основата на една връзка, няма значение от какво естество. Когато то е било изгубено и ти си била предадена от човека, когото обичаш, вече имаш чувството, че никога не би могла да повярваш отново на мъж. Но това е възможно. Приеми, че човекът, който те е предал е минало, остани насаме със себе си известно време и остави миналото да избледнее. Тогава ще бъдеш готова да повярваш на някого отново. Ето и няколко препоръки как да се случи това.

 

Престани да се обвиняваш, че си казала, или направила нещо, което е накарало партньора ти да те остави. Ако той те е обичал наистина, то със сигурност те е харесвал такава, каквато си. Не забравяй, че хората, които предават най-близките си нямат морал, а ти не искаш такъв човек в живота си, нали? По-добре, че си се спасила.

 

Изживей чувствата си. За да забравиш нещо напълно, трябва да си минала през всички емоции. Плачи, удряй, викай, късай – прави всичко необходимо за да се отървеш от болката и раните. Идва време, когато трябва да забравиш този човек и да отвориш нова страница в живота си. Вярно е, че след такова неприятно изживяване човек става безчувствен, но с времето всичко ще се нареди.

 

 

Остави в обкръжението си само хората, на които си сигурна, че можеш да вярваш. За да не повтаряш същата грешка, остави в живота си само хората, които са ти показали, че няма да те предадат. Когато човек е уязвим, второ предателство би било вече прекалено, така че позволи на раните да заздравеят напълно.

 

Никога не мисли, че всички мъже са еднакви. Доста често жените казват това, защото са били наранени от един или двама. След такова неприятно преживяване би трябвало да усетиш на кого да имаш вяра. Истината е, че хората са различни и единственото, което ще постигнеш, ако мислиш така е да изхвърлиш от живота си някой, който ще те обича наистина. Мъжете казват същото за жените, но това вярно ли е?

 

На всички се случва да бъдат оставени от някой, когото обичат поне веднъж в живота. Миналото е минало и то с причина. Това е опит, продължавай да търсиш правилната половинка и вярвай в себе си. Ще попаднеш на човек, без да правиш компромиси и ще усетиш, че той е правилният.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...