.

За кого мислиш, докато правиш секс

За кого мислиш, докато правиш секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки си мисли за различни неща, докато прави секс. Някои за доста шантави, но други за различни хора – шефа, съседа или бившия. Истината е, че всички хора от обкръжението ти оказват влияние по един или друг начин. От всички тях ти взимаш определени мимики и държанието ти се променя спрямо тяхното. Хубавото е, че можеш да попиваш и да взимаш всичко положително то тяхното държание. Но точно в момента, в който си сваляш дънките и си готова да го направиш с партньора ти, в съзнанието ти изниква шефа. Малко неловко, нали? Още повече, че, съдейки по себе си сигурно се чудиш дали гаджето ти има същите мисли в главата си. Ще ти помогнем да ги изхвърлиш от твоята и ще ти подскажем защо мислиш за определени хора точно в този момент.

 

 

Бившият ти. Може да е бил по-добър в леглото от сегашния ти партньор, но приеми, че той вече е минало. Плюс това би трябвало да си попила от неговия опит и в момента ти да изпълняваш по-добре креватните упражнения от бившия си. Ако чисто човешката връзка е престанала да съществува, то и сексуалната отдавна е умряла. Изхвърли бившия си от мислите и леглото си и се наслаждавай на удоволствието, което ти доставя сегашния партньор. Ако не спреш да мислиш за старото, никога няма да изпиташ новото.

 

Най-добрата ти приятелка. Не се стряскай, това не означава, че си лесбийка. Твърде вероятно е да се сещаш за нея, докато правиш секс, тъй като двете винаги обсъждате детайлите от сексуалния си живот.

 

Шефът ти. Нормално е, когато имаш проблеми и си много стресирана на работното място, образът на шефа да изниква в съзнанието ти. С него се виждате всеки ден и той е част от живота ти. Лошо е обаче, ако имаш сексуални фантазии с него. За да го прогониш от мислите си, по време на половия акт с приятеля ти удължете целувките и ласките. Стресираните жени достигат по-трудно до оргазъм, но се отпусни и мисли единствено за гаджето си и колко ти харесва да те докосва.

 

Съседът. Най-вероятно той се появява в мислите ти, защото споделяте обща сграда и доста често се срещате, особено ако сте близки и делите обща компания. Това не означава непременно, че си привлечена от него, той е част от ежедневието ти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ДОТА
преди 8 години
0
7
!
Отговори
А ако мисля за домашната си костенурка ?
Страница 1 от 1