.

Какво харесва той в лицето ти

Какво харесва той в лицето ти
Снимка: freedigitalphotos.net

Това, което мъжете забелязват у жените не са само големите гърди, извивките по тялото и хубавото дупе. Момчетата забелязват жестовете и мимиките по лицето ти. Ето още какво побърква мъжката част от аудиторията, когато гледа лицето ти и как да разбереш, че той те харесва наистина.

 

Когато се гледате и той отмества кичура коса от лицето ти. Това е много сладък жест, който показва колко много те цени.

 

 

Харесва луничките ти. Обикновено жените, които имат лунички изобщо не харесват лицето си, а тези, които нямат – съжаляват. Общо взето всеки иска това, което няма. Но на мъжете страшно много им допадат тези лунички.

 

Много ти се радва, когато без да искаш, докато четеш, прехапваш небрежно устните си. Много е секси. За мъжете това е един от най-атрактивните жестове, които извършва лицето ти. Ако можеше да видиш оглупелия му поглед отстрани, щеше да разбереш колко те харесва.

 

Умира да те гледа втренчено в очите. Визуалният контакт е много важен в една връзка. Когато двама души се гледат в очите, означава, че наистина са влюбени. Ако той редовно се губи в погледа ти, значи си голяма късметлийка.

 

Обожава трапчинките ти. Мъжете се чувстват изключително привлечени от трапчинки. Те се равняват на красивите форми по тялото ти, само дето се намират на лицето. А ако си му се усмихнала, значи си му оправила деня. Усмивката и смехът са сред най-важните фактори на една връзка. А физическата им красота е страхотен бонус.

 

Бръчките на челото ти, когато си ядосана. Определено мъжете мразят скандали, както и половинките им да са сърдити и тъжни, но бръчките на челото ти, които се появяват, щом се ядосаш го побъркват. Обяснението за възбудата му по този повод е, че може би, защото подсъзнателно по този начин са предразположени за по-див секс.

 

Начинът, по който обръщаш лицето си към него и физиономията, която правиш, когато си му ядосана. Вдигането на вежди особено, когато нещо е сгафил, тези физиономии той мечтае да вижда доста често. В такива моменти най-вероятно се чувства точно като баба ти, която иска да ти щипе бузите.

 

Начинът, по който го гледаш, докато се целувате. Този поглед е неописуем, но определено е пълен с нежност и желание този момент да не спира никога.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...