.

Защо бившият все още ти пише

Защо бившият все още ти пише
Снимка: freedigitalphotos.net

Не искаш да го виждаш/чуваш поради различни причини и именно затова е бивш. Дори ти да си сложила край на взаимоотношенията ви, най-вероятно не ти е лесно да преодолееш толкова бързо края. Но той продължава от време на време да ти пише. Причините може да бъдат различни. Ето някои от тях.

 

Прави го по навик. Ако е бил привързан към теб и всеки ден сте си писали, когато не сте били заедно, това е част от рутината, от която човек не може да се откъсне толкова лесно.

 

 

Липсваш му. Това може би е най-обяснимата причина. Търси контакт с теб, интересува се какво правиш, как си. Ако не му е пукало за теб, няма да те търси, още повече след като вече не сте никакви. Запомни, че мъжете винаги правят това, което искат и нищо на сила (което е правилно и всички трябва да следваме за пример). Ако те иска и му липсваш, ще те търси.

 

Чул е, че си имаш някой нов. Може би е любопитен да разбере как я караш с новата си тръпка, може да му е станало неприятно, че толкова бързо си го прежалила и не страдаш за него. Възможно е и да е осъзнал, че още те обича. Клишето, което гласи, че оценяваш нещо, чак когато го изгубиш не случайно е клише.

 

Нещо му е напомнило за теб. От време на време, когато чуе песен, отиде на място, където сте били двамата или просто види нещо, което му напомня за теб, това го кара да ти пише. Това не винаги има дълбок смисъл, просто споделяте общи спомени, които могат да се окажат приятни и за двама ви, ако вече и двамата нямате чувства. В противен случай е тежко и по-добре да не си напомняте.

 

Останал е сам и иска секс. Мъжете понякога са доста безочливи и това, че си им бивша и най-вероятно наранена, въобще не би им попречило да те потърсят за секс, ако няма на кой друг да пишат. Внимавай, това не трябва да те подвежда, че съжалява, че сте се разделили, не бъркай секса с чувствата.

 

Все още има чувства към теб. Ако ти пише само за да те пита как си, как минава денят ти, имаш ли нужда от нещо, как се чувстваш и те кани да излезете, той се интересува прекалено от теб. Това в повечето случаи означава, че не те е превъзмогнал и все още мисли за теб. Може би се надява да си те върне обратно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...