.

Разбери какво означават твоите сексуални фантазии

Още подобни новини
Разбери какво означават твоите сексуални фантазии
Снимка: iStock

Всеки човек, без значение колко е развратен по време на секс, има сексуални фантазии. Те могат да бъдат най-различни – секс с непознат, тройка, секс на публично място, агресивен секс и т.н. По принцип тези фантазии възникват в човешкото подсъзнание и след това намират своето място в човешкото съзнание. Интересен е фактът, че сексуалните фантазии понякога са свързани с тези аспекти от живота ни, които на пръв поглед не са свързани със секса. И така, нека видим какво означават различните сексуални фантазии:

 

Секс с друга жена – ако си жена и въпреки това понякога си мислиш какво би било да бъдеш с друга, не се притеснявай, нямаш лесбийски наклонности. Според сексолозите жените, които се възбуждат от лесбийско порно или си мислят понякога за секс с друга жена, не са достатъчно задоволени в любовната игра от своя партньор.

 

 

Групов секс – тази фантазия обикновено се върти в главите на хората, които имат скучен и еднообразен живот. Те смятат, че през цялото време не получават достатъчно удоволствия от живота, а такива еротични сцени им се виждат изключително атрактивни и възбуждащи. Идеята да бъдат задоволявани едновременно от няколко души, наистина им допада и това по някакъв начин разнообразява живота им, въпреки че е само плод на тяхната фантазия.

 

Насилствен секс – има мъже и жени, които понякога си представят, че правят секс с човек, който оказва насилие над тя. Понякога този човек е шефът или похитител, който е отвлякъл жертвата си. Жените, които фантазират за това, обикновено искат подсъзнателно партньорът им да бъде по-твърд и решителен в живота. Често техният любим е прекалено романтичен и мил и те не го приемат като завоевател в леглото, както им се иска.

 

Секс с непознат – такава фантазия обикновено имат хората, които искат романтика без последствия, т.е да имат леки и необвързващи взаимоотношения с човек, по когото си падат. Ако имаш сериозна връзка, тази фантазия не означава да я прекратиш и да започнеш да сменяш безразборно партньорите си. По-скоро тя ти показва, че се чувстваш неловко по време на секс с половинката си, т.е не можеш да се отпуснеш и да правиш секса, който ти се иска. Решението на този проблем зависи изцяло от теб. Намери начин да се отпуснеш, да не мислиш за нищо, освен за удоволствието, което получаваш и даваш и в никакъв случай не мисли за това как изглеждаш отстрани и какво ще си помисли партньорът ти за теб. Важното е сексът да ти доставя удоволствие и да правиш неща, които ти харесват.

 

Секс с подчинен – ако си представяш, че ти си в ролята на Господаря, а партньорът ти е в ролята на роб, то явно в живота нямаш смелостта да отстояваш своето и да доказваш правотата си. Също така е възможно в сексуалния живот половинката ти да е по-активна и да поема цялата инициатива и да не ти дава възможност от време на време и ти да дърпаш конците.

 

Секс на публично място – това е фантазия, която я имат доста хора. Най-вероятно понякога си мислиш, че хората около теб те забравят, не чуват и не взимат под внимание мнението ти и съответно имаш ниско самочувствие. Затова си фантазираш за секс на публично място, защото ти се иска да бъдеш забелязан и да предизвикаш интереса на хората.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...