.

Как да разбереш, че тя НЕ си пада по теб

Как да разбереш, че тя НЕ си пада по теб
Снимка: iStock

От известно време си падаш по едно момиче и си убеден, че и тя те харесва, защото все пак си умен, забавен и имаш страхотно чувство за хумор. Дори това да е вярно, не е задължително мацката да си пада по теб. Все пак жените имат различни вкусове и се впечатляват от различни неща.

 

За да не си губиш излишно времето с момичета, които нямат интерес към теб, виж кои са 5-те знак, които ясно показват, че тя НЕ те харесва:

 

Не иска да си поръча храна – причината да го прави е, че най-вероятно няма намерение да прекара много време с теб и затова не иска да хапва бързо или да стои повече, отколкото иска.

Ако пък все пак си поръча храна, тя най-вероятно ще иска да си плати нейната част от сметката, защото знае, че може повече да не се видите и не иска да я мислиш за използвачка.

 

 

Отговаря ти бавно на съобщенията – ако това се случи 1-2 пъти, не е нужно да се притесняваш, може наистина да е била заета, но ако е всеки път, явно те отбягва или ти отговаря, когато ѝ е скучно и няма какво друго да прави. Факт е, че някои жени обичат да играят игрички и отговарят нарочно бавно, но влюбената жена обикновено няма нерви да чака и отговаря още докато ѝ пишеш.

 

Не познаваш нейните приятели – от известно време се виждате, но ти така и не познаваш приятелите ѝ. Те най-вероятно изобщо не знаят за съществуването ти, което ясно показва, че ти не си важна част от живота ѝ.

 

Виждате се, когато тя е пияна – повечето ви срещи се осъществяват, когато тя е изпила няколко питиета и е във видимо нетрезво състояние. Това не говори добро за нея, така че няма нужда да се занимаваш с такъв човек.

 

Не оставя вещи у вас – случвало се е да спи при теб няколко пъти, но въпреки това няма никакви нейни вещи в дома ти. Това не е случайно. Тя не иска да оставя нищо, защото не знае дали ще нощува пак у вас или не. По-скоро има намерение повече никога да не се връща.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...