.

Какво показват твоите мокри сънища

Какво показват твоите мокри сънища
Снимка: iStock

Всеки човек сънува еротични сънища от време на време и често в тях участва не интимният партньор, а други хора. Спокойно, това не бива да те притеснява и не, не го приемай като изневяра. Просто мозъкът ти преминава през някои неща и ги обработва по по-различен начин.

 

Научи повече за различните мокри сънища:

 

Секс с бившето гадже – сигурно си мислиш, че бившето гадже ти липсва и затова сънуваш, че правиш секс с него. И вече кроиш планове как да се съберете и да бъдете щастливи до края на дните. Истината е, че сънят означава нещо съвсем различно. Според учените когото виждаш в съня ти, той представлява твоя проекция. Тоест това не е бившето ти гадже, а самият ти.

Бившият/бившата представлява аспект от теб, с който си имал допир, когато сте били заедно, но след раздялата си загубил. Затова е добре да отделиш известно време, да погледнеш назад в миналото и да се свържеш със себе си. Това обаче НЕ означава да звъниш или пишеш на бившето си гадже от носталгия, а да разбереш коя част от себе си си загубил/a.

 

 

Секс с известна личност – сънувал си, че си правил секс с Джъстин Бийбър или Лейди Гага и си мислиш, че това е знак и ви е писано да бъдете заедно.

Както вече ви казахме, хората, които сънуваме, всъщност са наши проекции. Да правиш секс със знаменитост означава, че подсъзнателно или не искаш да попаднеш под светлината на прожекторите и да промениш света.

 

Секс с шефа – най-вероятно си мислиш, че несъзнателно си падаш по него и сега малко се срамуваш от съня си.

Всъщност сънят показва, че имаш нужда и желание да управляваш сам живота си и да си бъдеш шеф. Затова и сънуваш своя началник, защото в твоите очи той представлява авторитет.

 

Секс с извънземно – може би си мислиш, че не е било сън, а си бил отвлечен и наистина ти се е случило? Звучи интересно, но недей да си въобразяваш щуротии.

Сексът с извънземни означава, че искаш да се примириш с негативните черти на характера си, които често те карат да изглеждаш в очите на околните като „странен човек“.

 

Секс с животно – напълно нормално е, когато се събудиш, да си помислиш, че нещо не ти е наред и че си извратен.

Сънят обаче означава нещо нормално. Просто имаш желание да се свържеш отново с „животинските си инстинкти“ и да се отдръпнеш от всичките модерни джаджи. Може в заключение да кажем, че мокрите сънища са нещо напълно нормално и колкото и странни да са те, имат някакво нормално тълкувание.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...