.

Няколко малки признака, че той ти изневерява

Няколко малки признака, че той ти изневерява
Снимка: Pixabay

Напоследък половинката ти се държи странно? Виждате се все по-рядко, все по-често отсъства и си има ангажименти.. А на теб изобщо не ти е приятно.

 

Вече си сигурна, че той ти изневерява. Но преди да отсъдиш окончателно, замисли се, той показва ли тези признаци, че си има друга:

 

 

1. Има повече приятели момичета във фейсбук, отколкото ти. И това не са момичета от университета или от работата. Ти не познаваш тези момичета, но виждаш как всеки ден се сприятелява с нови.. Съмнително, а?

 

2. Има профил в мрежа за запознанства. Ами, то е ясно, като цяло за какво му е нужно, ако те обича и е доволен от връзката ви, да си прави профил в такава платформа и да се запознава с още и още момичета? Все пак, когато си правиш профил в такъв портал, ти си го правиш с ясното съзнание за какво е.

 

3. Не търси интимност с теб. Гледа ако излизате да е набързо и в някое кафене, не те кани никъде, не спите заедно, не правите секс, не те целува както преди, ако изобщо те целуне.. Нещо не е окей и на теб това ти е ясно.

 

4. Агресира. Ако ти се опиташ да поговорите, той веднага става дефанзивен и започва да агресира срещу теб. Дали вика, дали става и си излиза или извръща поглед и отказва да те слуша и да участва в разговора – няма значение, проблемът е в това, че той няма желанието да решите проблема.. Или не иска да приеме, че има такъв.

 

5. Ядосва ти се, ако посегнеш към телефона му. И тук не става дума за това, че ти си вреш носа в личните му съобщения. Въпреки че, ако се обичате, не би трябвало да имате какво да криете на първо място, или да се ровите в съобщенията един на друг.. Но идеята е, ако ти си си забравила телефона и искаш да видиш колко е часа от неговия, не би трябвало да реагира така остро, нали?

 

6. Носи си телефона в банята. Като цяло, такава техника няма какво да прави в банята, дори и да чака важно обаждане, надали ще говори по телефона под душа.. По-скоро е явно, че иска да ограничи твоя евентуален достъп до апарата.

 

7. Постоянно и единствено е с приятелите си. По принцип, в това няма нищо лошо. Лошо става, ако ти не си там или ако той прекарва абсолютно цялото си време с тях, за сметка на времето с теб. Най-добре е да има време и с теб, и с приятелите си, или пък да сте заедно в компанията, но ако ти си на последно място, защото винаги избира приятелите си, това не е окей.

 

8. Ако ти получаваш подаръци от него от време на време, но не прекарвате никакво друго време заедно, това означава, че най-вероятно твоят човек „тъче на два стана“, ако схващаш какво имам предвид. Обикновено така правят мъжете, които искат да задържат вниманието на повече от едно момичета – залъгват ги с подаръчета, за да са доволни, докато спокойно си вършат другата работа.

 

9. Ако не го виждаш със седмици – няма значение дали оправданието-обяснение е командировка, на село при баба, „работих до късно и нямам време“ или просто „забравих“.. Те всички свидетелстват за едно и също, и то е, че твоят приятел може би вече не е такъв, или не иска да бъде.

 

10. Никога не си срещала никой от семейството му. Или никога не те е запознал дори с един член на неговото семейство. По принцип, запознавайки половинката със семейството това означава, че ти имаш сериозни намерения. Иначе защо би си губил времето и евентуалните обяснения? Ако той не смята за нужно да направи това, ами.. ясно ти е какво означава.

 

11. Намираш съобщения, в които личи флирт на лаптопа му. Може би не е хубаво да се ровиш в нещата му, но ако той ти е дал повод, явно има защо да го правиш. И без да искаш намираш интимни чатове с хора, които не си ти? Не беше ли ти неговата сериозна приятелка? Или може би вече не иска да сте толкова сериозни?

 

12. Правите си планове и малко преди да ги осъществите, той ти връзва тенекия. Половинката, която те обича, не прави така. Можеше поне да се обади, да те предупреди, да обясни.. А не да седиш 2 часа в дъжда и да го чакаш, за да разбереш по трудния начин, че той няма да дойде..

 

13. Повикванията в телефона му не са запаметени като имена. Освен ако не е някаква странна птица, няма причина, поради която да не запаметява номерата си по име. Това е всъщност доста удобно – може да говори с когото си иска, когато си иска и то без да има явен отчет за това. А ти се чудиш дали не ти изневерява.. Неприятно..

 

Е, ако трябва да съм обективна, бих предложила да поговорите. Обаче нещо ми подсказва, че ти вече вероятно си опитала това, поне веднъж. И сигурно не ви се е получило.. Ако си сигурна, че не бъркаш и той ти изневерява, не си губи времето с него – заслужаваш нещо повече.

 

Ако обаче има вероятност просто ти да си в цикъл и да си по-емоционална отколкото по принцип, може би е хубаво да му дадеш още един шанс.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...