.

Видовете секс, които ще правиш, докато си млад/а

Видовете секс, които ще правиш, докато си млад/а
Снимка: iStock

До 20-та си годишнина ще имаш различни сексуални преживявания. Виж какви истории ще преживееш, като е възможно от някои от тях да се срамуваш, а други да си спомняш след време с усмивка:

 

Перверзен секс след скандал – няма нищо по-хубаво от сдобряване с гаджето след сериозен скандал. А, ако сексът е перверзен, още по-добре. При някои двойки безкрайните караници разпалват страстите до неузнаваемост. Внимавай обаче със скандалите и секса за сдобряване, за да не се чудиш след време как да стигнеш до оргазъм, без да си викала поне половин час преди това.

 

 

Секс по skype – гаджето ти живее в друг град или е на екскурзия с родителите си, а ти нямаш търпение да прекарате малко време заедно. И ако той не си идва скоро, единственият ви вариант да сте заедно е да се случи онлайн. Повечето хора не могат да си представят да мастурбират пред половинката си и да получат оргазъм, но има такива, които го правят и определено им се получава.

 

Секс за една нощ без чувства – на повечето хора им се е случвало поне веднъж в живота. Двамата си прекарвате страхотно, а на сутринта се събуждате и не изпитвате абсолютно нищо един към друг. И това е страхотно, защото хем сте се забавлявали, хем няма да има наранени от това.

 

Неочакван секс в тоалетната – това определено не е най-възбуждащото място за правене на секс, но понякога страстта просто надделява. Може би сте се запознали преди малко и нямате търпение да се отдадете един на друг, но нямате подходящ терен, а може би сте гаджета от известно време и просто страстта ви е споходила навън.

 

Анален секс, който не протича така, както ви се иска – прочели сте доста информация по въпроса, оборудвали сте се с лубрикант, ти си си направила клизма, но въпреки това аналният секс не е това, което се очаквали.

 

Секс за една нощ, но с чувства – да правите секс за една нощ и да се събудите, без да изпитвате нищо един към друг, но да сте си хубаво, е страхотно. Но какво става, когато ти си мислиш, че няколкото часа, в които сте били заедно, е възможно да се превърнат в сериозна връзка? Ако и той си мисли същото, нещата помежду ви определено ще се получат. Но повечето хора правят секс за една нощ, без да искат да се обвързват с другия.

 

Секс с ново гадже след дълга връзка – последните няколко години си имал едно гадже и си правил секс само с него. Но ето, че сте се разделили и ти си продължил напред. Известно време след раздялата ви, ти си хващаш ново гадже и се стига до момента, когато ще правите секс. В началото може и да ти е странно, но след време ще свикнеш да се отдаваш на интимности и с новата си половинка.

 

Секс с човек, с когото не си си представял да спиш – в обкръжението ти със сигурност има хора, с които не си предполагал, че би правил секс. Но ето, че се е случило с един от тях. Няма лошо, стига да сте се забавлявали и да не разваляте приятелството си или пък да започнете нова връзка. Както предпочитате.

 

Секс по време на цикъл с ново гадже – ако сте заедно от доста време, със сигурност няма да се притесняваш да правите секс, когато си неразположена. Но не така седят нещата, ако излизате заедно отскоро.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
reni12
преди 7 години
1
0
!
Отговори
Да, това с аналния секс ми се е случвало
Страница 1 от 1