.

Признаците, които ясно показват, че той скоро ще скъса с теб

Признаците, които ясно показват, че той скоро ще скъса с теб
Снимка: iStock

От известно време излизаш с едно момче и си толкова влюбена в него, че нито виждаш недостатъците му, нито забелязваш очевидните признаци, че за него връзката не е важна и има желание да се разделите. От известно време гаджето ти се отдръпва от теб и ти не си сигурна каква е причината за това. Преди да започнеш да се притесняваш, имай предвид, че понякога човек има нужда от известно пространство, но това не означава, че иска да се раздели с партньора си. Възможно е гаджето ти да си има проблеми на главата и да има нужда от глътка въздух.

 

След като прочетеш този текст, те съветваме не да сложиш край на връзката си, а да седнете и да обсъдите взаимоотношенията си:

 

Често водите дълги разговори за връзката ви – редовно обсъждате проблеми, които имате. Може той да иска от теб да прекарваш по-малко време с приятелите си или да не му харесва с какво се занимаваш в свободното си време. Неща, които преди не са го притеснявали или дразнели, сега са основна тема за разговор и заплаха за вас като двойка.

 

 

Почти не правите секс – ако на него вече не му се прави секс с теб, а преди е имал желание всеки ден, то е възможно да задоволява нуждите си с друга или просто да му е ниско либидото в момента. Най-вероятно се е отдалечил от теб толкова много, че иска да стои настрана както физически, така и емоционално.

 

Не прави общи планове с теб – преди бяхте нон-стоп заедно и си правехте планове къде ще ходите следващата седмица, следващият месец. Сега обаче той говори от днес за утре.

 

Казал ти е, че има нужда от повече пространство – напълно възможно е да не иска да се разделите, а просто да е в период, в който има нужда да прекарва повече време сам. Има обаче вероятност и да не е сигурен, че иска връзката ви да продължи и да иска да провери дали ще му липсваш, ако не се виждате. Съветваме те да му дадеш времето, което му е необходимо и да не го търсиш, за да може наистина да му залипсваш и да останете заедно.

 

Той не е щастлив, когато сте заедно – когато сте само двамата той спира да пуска шеги, не се смее и не реагира, когато го закачаш. Често дори те игнорира, ровейки в смартфона си. За съжаление, той най-вероятно е взел решение да се разделите, но все още не е намерил сили да ти го каже.

 

Дразни се от всичко, което правиш – преди се радваше на всяка твоя особеност, а в последно време е адски раздразнителен, когато сте заедно. Това е така, защото той е объркан и се притеснява да ти каже, че иска да скъсате.

 

Пише си с други жени – това, разбира се, не означава, че ти изневерява. Преди 1-2 месеца обаче той е споделял цялото си свободно време само с теб, докато сега намира време да си пише и да се вижда и с други момичета. Може той да е от мъжете, които не искат да пуснат един клон, докато не се хванат за друг. Бъди нащрек!

 

Карате се без сериозна причина


 

Карате се всеки ден по няколко пъти и никога няма смислена причина за скандалите ви. Той най-вероятно се опитва да ти втълпи, че връзката ви няма бъдеще и просто не сте един за друг.

 

Не ти споделя вече – разбираш важни неща, свързани с него, от други хора. Щом вече не ти споделя, явно има друго момиче, на което предпочита да споделя важните неща от живота си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...