.

Признаците, които показват, че той НЕ гледа сериозно на връзката ви

Признаците, които показват, че той НЕ гледа сериозно на връзката ви
Снимка: iStock

На доста тийнейджъри им се случва от време на време да излизат с някого или от скука, или защото не искат да бъдат сами, когато всички около тях си имат гаджета. Както ти може да го направиш, така може и някой да го направи с теб.

 

Определено не е никак приятно ти да започнеш да се влюбваш в някого, да си готова на всичко за този човек, а на него да му е все едно дали се виждате или не. Как да разбереш, че той не гледа сериозно на теб?

 

Не е особено заинтересован, когато му предлагаш да се видите – ти си правиш планове за уикенда, които включват и него, пишеш му, а той ти отговоря 1-2 часа по-късно, че може и да дойде, но още не е сигурен. Най-вероятно ще ти пише нещо от сорта на: „Ще се опитам да дойда”, „Звучи интересно, дано успея да се освободя и да дойда”. Най-вероятно той има уговорка с друго момиче или е предложил на друго момиче да правят нещо заедно и чака нейния отговор. И ако тя му откаже, той ще излезе с теб, за да не тъпее вкъщи.

 

;

 

Ти често му правиш комплименти и му казваш мили неща, но той рядко ти връща жеста – определено не се държи грубо с теб, но в същото време е пестелив откъм мили думи и жестове. Възможно е наскоро сърцето му да е било разбито и да не може да се отпусне бързо, но е и възможно да няма толкова голям интерес към теб, както ти към него.

 

Кани те да излезете в последния момент – и когато го прави обикновено не е сам. Той е навън с приятелите си и е решил да ти звънне и да се присъединиш към тях, ако имаш желание. Но не си прави труда да отдели време в графика си и да се видите само двамата.

 

Често се отказва от общите ви планове или кани други хора с вас, за да не бъдете само двамата – това ясно показва, че той не иска да прекарва времето си само с теб.

 

Винаги ти първа му звъниш или пишеш – когато едно момче си пада по едно момиче, то отделя време да планира общи занимания. Ако се чувстваш като единствения човек, който полага усилия за връзката ви, значи нещо не е наред.

 

Постоянно ти праща двусмислени сигнали – един ден казва и показва голям интерес към теб, но на следващия деликатно споменава, че не иска да имате сериозни взаимоотношения. Истината е, че в неговото съзнание и двете твърдения са верни. Това обаче определено те обърква и ти причинява болка, особено ако си влюбена в него.

 

Когато сте заедно всичко е супер, но комуникацията помежду ви е трудна през останалото време – когато сте заедно той изглежда напълно отдаден на връзката ви. През останалото време обаче не се чувстваш никак желана. Когато обаче едно момче те харесва, той ще комуникира с теб по всякакви възможно начини, без значение колко сте далеч един от друг или колко сте заети.

 

Не се чувстваш спокойна в тази връзка – на подсъзнателно ниво ти се иска да се разделите и никога повече да не виждаш това момче. Или пък просто да ти каже, че иска да сте си само приятели. Уморена си да бъде във връзка, в която не знаеш дали той гледа сериозно на теб или напротив.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...