.

Секс пози, в които дупето ти изглежда адски секси [+ 18]

Секс пози, в които дупето ти изглежда адски секси [+ 18]
Снимка: iStock

Наясно си, че момчетата определено обръщат вниманието на женските дупета. И именно поради тази причина често по време на секс се притесняваш как изглеждат задните ти части. Добрата новина е, че има няколко пози, при които задникът ти изглежда адски секси. Кои са те?

 

Кучешката

Това е класическа поза, която осигурява максимална стимулация на G точката. Ако искаш да нажежиш допълнително атмосферата, застанете през огледалото.

 

 

Челна стойка

Застани с лице към леглото или дивана и опри в ръба главата и ръцете си. Когато гаджето ти проникне в теб, го помоли да те подпре и да повдигне единия ти крак. По този начин той има директен достъп до G точката ти, а това ще направи оргазма ти по-силен и разтърсващ.

 

Досиетата Х

Възседни го с гръб, протегни крака към раменете му, отпусни гърди между неговите крака и се отпусни върху мъжкия му полов орган. Тази поза осигурява плътен генитален контакт и определено ще ти хареса.

 

Буги – вуги

Тази поза се харесва на представителите на силния пол, защото в нея те си почиват, докато жената им доставя удоволствие. Дамите обаче също много я обичат, защото имат пълен контрол и получават стимулация на G точката.

 

На трона на любовта

Жената е отгоре и определя ъгъла, темпото и триенето. Той трябва да легне по гръб, да сложи възглавница под раменете си и да свие крака в коленете. Твоите крака трябва да са между неговите,а ръцете ти да опират в бедрата му.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...