.

Нещата, които ТОЙ иска да знаеш, когато му е малък

Нещата, които ТОЙ иска да знаеш, когато му е малък
Снимка: iStock

За мъжете пенисът е много важна част от тяхното тяло. Повечето представители на силния пол са нормално надарени, но има и такива, които имат миниатюрни пениси. Виж кои са нещата, които мъжете с малки членове искат да знаеш за тях:

 

Трябва да бъдеш честна относно това как се чувстваш заради малкия пенис

Когато жената види размера на члена на приятеля ти, тя сякаш се чувства длъжна да го увери, че му е нормален, дори голям, въпреки че вижда това е далеч от истината. На мъжете обаче такова поведение не им е никак приятно, защото са наясно, че жената лъже. Ако искаш да накараш един мъж с малък пенис да се почувства добре, му кажи, че размерът му ти харесва, а не го лъжи, че не му е малък.

 

 

Сексът може да бъде невероятен

Мъжете с малки пениси имат сексуални проблеми поради две причини – нямат достатъчно опит в леглото и се притесняват от начина, по който жените реагират на размера им. Ако обаче един мъж наистина обича половинката си, той ще направи и невъзможното, за да я задоволи в леглото.

 

Малкият пенис функционира напълно нормално

Той няма никакъв проблем с еякулацията, ерекцията или ходенето до тоалетната. Така че пенисът му може да е малък, но си функционира като големите.

 

Достойнството не струва пари, но пък е безценно

Това, от което най-много се притесняват мъжете, е след секс партньорката им да не разкаже на всичките си приятелки колко му е малък. Представи си ти как ще се чувстваш, ако формата на гърдите ти е по-странна и след секс партньорът ти разкаже на приятелите си за това и се посмеят на твой гръб.

 

Няма как да кажеш на жената за размера преди секса

Мъжете крият до последно информацията относно пениса си, защото знаят, че жените реагират негативно, когато разберат, че излизат с мъж, който не е надарен. Ако мъжът реши да сподели за размера си, преди да се стигне до секс, жената може да се обиди, защото казвайки им това, сякаш мъжът очаква със сигурност да си легне с нея. Също така има риск мъжът да загуби жената, още преди да са стигнали до интимности.

 

Някои мъже сами се майтапят с размера на пениса си

Определено повечето мъже с миниатюрни пениси избягват да говорят за размера си, но има и такива, които пускат шеги на тази тема и се самоиронизират. Затова не се учудвай, ако излизаш с мъж, който от време на време пуска дебелашки шеги за пениса си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...