.

Няколко причини да се радваш, че нямаш гадже по празниците

Няколко причини да се радваш, че нямаш гадже по празниците
Снимка: iStock

Повечето тийнейджъри, особено момичетата, си мислят, че е кофти да бъдеш без гадже по коледните и новогодишни празници. Това обаче не е така. Има няколко причини, поради които да си сингъл в края на годината е хубаво. Кои са те?

 

Няма нужда да се съобразяваш със семейството му – вместо да се притесняваш дали родителите ти ще бъдат ОК, ако прекараш празниците с гаджето или пък да обикаляш в последния момент да търсиш подаръци на братята и сестрите му, които не знаеха до последно дали ще си бъдат у дома за Коледа, може цял ден да си мързелуваш у дома, да си похапваш вкусна храна и да прекараш време със семейството си.

 

 

Може да си мързелуваш с дни – може няколко дни да си останеш у дома, облечен с пижама, да хапваш, каквото ти душа искаш и да гледаш филми по цял ден. Защото нямаш гадже, което да ти се сърди, че не му обръщаш внимание по време на празниците.

 

Не е нужно да обръщаш специално внимание на бельото си – момичетата определено се вълнуват с какво бельо ще бъдат в празничната вечер, когато са заедно с гаджето. И тази година вместо да даваш излишни пари за блестящи сутиени, дантелени оскъдни бикини и т.н., може да ги дадеш за нещо по-полезно или да си ги прибереш в касичката си.

 

Ще похарчиш по-малко пари – не само за подаръци, но и за всички други неща като билети за влак или автобус, храна, картички, опаковъчни хартии и т.н.

 

Няма да си пилееш времето - за да измислиш и намериш най-подходящия подарък за гаджето, трябва да отделиш немалко време и енергия. А ако нямаш гадже, няма да ти се налага да губиш времето си за глупости.

 

Няма нужда да се преструваш, че харесваш подаръка му - няма как всеки път да харесваш това, което ти подарява гаджето, затова понякога ти се налага да се преструваш и да лепваш фалшива усминка на лицето си при вида да ужасно грозна шапка, която никога не би си купила.

 

Може да посрещнеш спокойно НГ с твоите приятели – няма нужда да обсъждате въпроса дали ще сте с твоите или неговите приятели или да правите опити да съберете всички на едно място.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
dreamwalker
преди 7 години
1
4
!
Отговори
First world problems.
Страница 1 от 1