.

5 неща, които са по-лоши от изневярата

Кои са те?

5 неща, които са по-лоши от изневярата
Снимка: outnow.ch

Изневярата със сигурност е най-бързият и ефективен начин, ако искате да съсипете едни отношения.

 

Оказва се обаче, че има още няколко начина, които се възприемат дори по-зле от изневярата (колкото и да е изненадващо това).

 

Представяме ви топ 10 на нещата, които понякога се считат за по-голямо предателство дори и от изневярата.

 

1. Лъжите и криенето от партньора

 

Дори и да се опитвате да щадите чувствата на вашата половинка, криенето и лъжата могат да прераснат в огромен проблем, който да съсипе връзката.

 

2. Липсата на привързаност

 

Независимо дали привързаност за вас означава да бъдете винаги на разположение или просто да изпитвате удоволствие от постоянното прегръщане, добре е да го демонстрирате и то да съществува. В противен случай тези отношения са обречени.

 

3. Таене на негодувание

 

Когато нещо не ви харесва, по-добре го споделяйте. В противен случай то се трупа до един момент, в който наистина не ви писне и не решите да избухнете. Това няма как да бъде добре за връзката и често е пагубно.

 

4. Липса на комуникация

 

Това не означава да пишете по цял ден съобщения и да знаете всяка една крачка на половинката, но липсата на комуникация изобщо е лошо за отношенията. Отлепете очи от екрана и обърнете внимание на гаджето си.

 

5. Постоянно сте упорити и не отстъпвате от позициите си

 

Това е другият начин на това да не правите никога компромис. Ако искате някой да е склонен да се съобразява с вас, то вие трябва да сте готови да направите същото и за тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...