.

5 начина да разкараме гаджето

Искате да се отървете? Ето как

5 начина да разкараме гаджето
Снимка: outnow.ch

На всеки се е случвало да си хареса някого, с когото му се получават нещата и в един момент да осъзнае, че това е една голяма грешка.

 

 

Уви, не винаги чувствата са взаимни и е напълно възможно да се окажете в ситуация, в която човекът отсреща иска да сте заедно, а вие искате да избягате колкото можете по-бързо.

 

Какво да направите обаче, за да не провеждате вие гадния разговор, а да накарате другия да ви зареже?

 

Ето 5 работещи безотказно начина.

 

1. Казвайте на всичко „Не знам“

 

Иска да разбере как сте? Какво ви се яде? Какво да направи, за да сте щастлив/а? На всеки един въпрос има един отговор и той е „Не знам“. Това ще вбеси половинката и ще я изкара извън равновесие след съвсем кратко време. Ако решите да разнообразите, спрете да отговаряте или заменете „Не знам“ с „Не“ или „Да“.

 

2. Изтъквайте недостатъците

 

„Ох, май си качил/а няколко кила?“, „Тази прическа е много кофти“, „Не разбирам защо се мъчиш, като явно не ти стига капацитетът...“ и други такива „страхотни“ фрази ще накарат човека до вас да ви зареже по-бързо, отколкото си мислите.

 

3. Критикувайте секса непосредствено след приключването му

 

Няма човек на земята, който да издържи дълго време да бъде критикуван за уменията му в леглото... непосредствено след секс. Това със сигурност ще накара половинката ви да усети предела на нервите и търпението си.

 

4. Говорете за други хора пред половинката

 

Няма нищо по-отблъскващо от това някой да чуе половинката си как се захласва по друг/друга. Нова съученичка или нов съученик, който е хванал погледа ви и леко дори изразявате възхищение? Бъдете сигурни, че ще бъдете необвързани по-бързо, отколкото си мислите.

 

5. Ровете постоянно в телефона

 

Проследявайте всяко едно съобщение или известие, което получи вашата половинка. Демонстративно покажете, че не зачитате личното пространство и изобщо не ви интересува обяснението, което ще получите. Разбира се, всичко трябва да завърши със скандал, който да се превърне в ежедневно сърдене.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...