.

Топ 3 на зодиите, които се целуват най-добре

Кои зодиакални знаци имат изключителни умения?

Топ 3 на зодиите, които се целуват най-добре
Снимка: Instagram

По това как се целува човек можем много да разберем за характера и личността му. Много често целувките са вдъхновени от филми, а някои дори и от тези за възрастни.

 

Знаете ли, че звездите могат да ви подскажат за това как се целувате и дали сте от добрите?

 

Зодиакалните знаци могат да подскажат много за това дали се справяте добре или не. Днес ще ви подскажем – представяме ви топ 3 на зодиите, които се целуват най-добре.

 

1. Овен

 

Представителите на зодия Овен не обичат да влагат много усилия в прости неща като целуването. Големи са шансовете да се радвате на непредвидени ситуации за няколко страстни целувки. Романтичните моменти са тяхната сила и дори е възможно да се порадвате на агресивна целувка под дъжда. Най-доброто при целуването на зодия Овен е фактът, че ще ви изненадват.

 

2. Телец

 

Телците са земен знак и търсят емоционална връзка във всичко, което правят, дори в целуването. Те не вярват в романтиката по телефона или чата. Искат да почувстват целувките колкото се може по-чувствено. Веднъж ако спечелите доверието на представител на зодия Телец, ще се радвате на много и страхотни целувки. Жената Телец ще целуне само тогава, когато вярва на мъжа до себе си. И обратното. Нежните целувки са това, което предпочитат и със сигурност ще ви оставят да искате още, когато приключат.

 

3. Близнаци

 

Нека си го кажем – Близнаците са по секси целуването. Управляващата планета е Меркурий, което казва, че представителите на тази зодия обичат да изследват. Когато се целуват, те използват много езика си. Целуват се с цел да възбуждат и това да доведе до секс. В същото време, умеят да целуват бавно и нежно. На практика, Близнаците са с много таланти. Ако сте представител на тази зодия, много вероятно е да търсите партньор, който да отговаря на същите характеристики, за да си доставяте взаимно удоволствие.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...