.

5 зодии, които мислят, че сарказмът е секси

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които мислят, че сарказмът е секси
Снимка: Pexels

Някои са по-чувствителни и трудно приемат сарказма и иронията, а за други - това е привлекателна черта от характера.

 


Близнаци

 

Те са остроумни и духовити и им се иска хората около тях също да притежават тези качества. Близнаците са сред зодиите, които най-често си служат със сарказъм, а ако партньорът им умее да им отвръща, ще са истински щастливи. Тези знаци обичат да обсъждат другите и често ги съдят, затова ако половинката им го прави заедно с тях, това ще скрепи още повече връзката им.

 


Дева

 

Интелигентни са и във всяка ситуация им идва наум нещо саркастично. Трябва им партньор, който може да издържи на острия им език и закачливото чувство за хумор. Девата не е груба, когато си служи със сарказъм, просто го прави, за да стане по-забавно и весело и за да разнообрази разговора. Ако някой умее да прави същото, без да обижда другите, девата ще се влюби.

 


Скорпион

 

Скорпионът съзнателно търси партньор, който знае как да борави професионално със сарказма. Не просто аматьор, който се опитва да го прави, но не му се получава толкова добре. Ако скорпионът срещне такъв човек, ще се залепи за него. Живият ум и интелигентното затапване са изключително привлекателни за тази зодия.

 


Стрелец

 

Стрелецът използва сарказъм, не за да обижда или да наранява, а за да покаже, че лошите неща не са чак толкова лоши и винаги можем да се посмеем, колкото и трагично да ни изглежда положението. Такъв детски хумор му действа като афродизиак. Обича около него да има хора, които да го размиват и да му показват позитивното.

 


Водолей

 

Самите водолеи не използват често сарказма, може би затова обожава хората, които умеят да го правят. Той също обича да вижда положителното в повечето ситуации, а сарказмът на другите около него помага за това. Но не харесва прекалено детските и нелепи шеги, ще го впечатлите, ако кажете нещо наистина мъдро и дори от шегата се предизвика истинска, сериозна дискусия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
0
3
!
Отговори
niama po- lo6o ot tova da se nadsmiva6 na drug 4ovek
Страница 1 от 1