.

Любимият сладолед издава какви сте в леглото

Кой е любимият ви вкус?

Любимият сладолед издава какви сте в леглото
Снимка: Pexels

Сладолед-сандвич

 

Приключенци сте, обичате да опитвате всичко, на всяко място, по всяко време. Харесват секса в автомобили по средата на пътя, както и на открито.

 

Снимка: Pixabay


Смесен

 

Ако сте от хората, които купуват смесен сладолед, с 2-3 вкуса като ванилия/шоколад или шоколад/ягода/банан, то е защото искате да опитате всяко възможно нещо поне веднъж. Експериментирате с различни пози, движения и всеки ден пробвате различно нещо.

 

Снимка: Pexels


Ягодов/Плодов

 

Двойките, които харесват такъв сладолед са внимателни, грижат се за здравето си и смятат секса за спорт и вид упражнение. 

 

Снимка: Pexels


Ментов

 

Любителите на ментов сладолед са разбиращи партньори и даващи всичко за другия - искат да знаят какво му харесва и от какво се нуждае. Правят комплименти за представянето.

 

Снимка: Pexels


Ванилов

 

Предпочитат рутината в интимния живот - да знаят кое кога се прави, на кого какво му харесва, по кое време ще се случи - така се чувстват спокойни.

 

Снимка: Pexels


Шоколадов

 

Те са от хората, които обичат експериментирането с храна в спалнята - да оближат нещо от тялото на партньора. Това им е и перфектното оправдание, че после трябва да се изкъпят заедно и да продължат с ласките,

 

Снимка: Pexels


Сметанов

 

Ако често ядете такъв сладолед, значи за вас са много важни аксесоарите. Такива хора харчат много пари за секс играчки, висококачествени лубриканти и всичко, което мислят, че ще направи преживяването вълнуващо.

 

Снимка: Pexels


Сладолед с ядки

 

Те са вампири в леглото. Обожават да хапят партньора, целуват много страстно и умеят да възбудят човека до тях до краен предел.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...