.

4 знака, че ви предстои раздяла

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 знака, че ви предстои раздяла
Снимка: Pexels

Връзките са сложни. Обикновено сами усещате кога нещата не вървят добре и знаете, че скоро може да зарежете гаджето. Но има няколко неща, които издават, че партньора планира да скъса с вас. Ето и кои са те.

 


Вече не се карате

 

Да не се карате с половинката звучи като нещо хубаво. Понякога е така, но помнете, че не може да има отношения без конфликти и скандали. Ако вече изобщо не се карате, има нещо гнило. Това означава, че партньорът вече няма желание да работи над проблемите, които имате и да изглади нещата. Просто не му се хаби енергия и време, защото връзката приключва скоро. Споровете заздравяват връзката - чрез разрешаването им. Ако гаджето изгуби желание да спори, значи вече не сте от такава важност за него.

 


Карате се, но само за незначителни неща

 

Това е другият вариант. Не се карате за важни и значими неща, както сте правили преди. А по-скоро се заяждате, пускате си хапливи забележки, обиждате се за съвсем дребни неща, за които преди просто сте се шегували. Половинката ви си търси повод за скандал и начин да ви обиди, за да ви намекне, че вече не се интересува толкова от вас и не ви мисли за страхотен човек. Критикува ви постоянно, дори без повод.

 


Спрели сте да говорите за бъдещето

 

Преди сте обсъждали къде искате да учите, къде искате да живеете, къде може да отидете заедно на почивка, кой филм чакате с нетърпение да тръгне по кината и да гледате, кой фестивал да посетите. Партньорът обаче вече не споменава такива неща и не прави планове с вас. А когато отворите тази тема, той гледа да не отговаря конкретно и започва да говори за друго.

 


Не прекарвате толкова време заедно

 

Когато връзките са нови и вълнуващи, е нормално да сте почти постоянно заедно. После този период преминава, но все пак продължавате да прекарвате много време заедно. Ако обаче забележите, че партньорът вече не ви кани, когато излиза с компанията, посещава сам някои събития, не иска да се разхождате в близкия парк, не ви кани у тях, той ви намеква, че му е по-добре и по-забавно без вас. Дори да е зает с учене или работа, ако ви обича ще направи всякакви жертви, за да ви види, дори ще жертва съня си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...