.

3 зодии, които вярват в сродните души

Ето кои са истински романтици

Ивета Иванова
3 зодии, които вярват в сродните души
Снимка: Pexels

Има хора, които вярват, че за тях има специално създаден човек, който е половинката им и дори да претърпяват разочарования в любовта, знаят, че ще го срещнат. Те никога не губят надежда. Ето кои са тези знаци.

 


Телец

 

Този знак е управляван от планетата на любовта - Венера, но в същото време е земен знак. По принцип телците са земни и реалисти, здраво стъпили на земята, но не и що се отнася до любовта. Вярват, че някога ще срещнат човек, който ги допълва и обича истински. Когато го срещнат, отново се превръщат в реалисти. Не прибързват, бавно и старателно градят основата на връзката. За тях са много важни комуникацията и уважението между партньорите. Ако видят, че тези неща вървят, знаят, че са срещнали сродната душа.

 


Рак

 

Раците са знаци, пълни с противоречия. От една страна, те са много грижовни към себе си и пазят сърцето си - крият емоциите си, затварят се в черупката си, за да не ги наранят. Но правят това, защото са много емоционални и чувствителни и приемат всичко тежко и сериозно. Емоциите могат да ги убият, много силно се привързват, защото са водни знаци. Най-много мечтаят за любов и сигурност. Когато намерят някого, пред когото могат да се отпуснат, да излязат от черупката си и да разрушат стените около себе си, знаят, че това е сродната им душа и правят всичко възможно тази връзка да продължи вечно.

 


Риби

 

Точно като раците, рибите са воден знак. Приемат всичко присърце, чувствата им и емоциите им са много силни, особено като се влюбят. Влюбват се изключително бързо и много силно, когато си мислят, че са намерили сродната душа. Доверяват се на сърцето си изцяло. Иска им се да вярват, че са намерили единствения/единствената и ще живеят с този човек до края на живота си, ще създадат семейство и ще са все по-близки. Имат много връзки, защото винаги търсят половинката си. Налага им се да изтърпят много болка и токсични хора, но знаят, че си струва, защото все някога намират тяхната половинка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...