.

3 знака, че най-добрият ви приятел не харесва гаджето ви

Ето как ще разберете

Ивета Иванова
3 знака, че най-добрият ви приятел не харесва гаджето ви
Снимка: Pixabay

В повечето случаи близките ви приятели си признават, когато не харесват новото ви гадже. Нали затова сте приятели - за да си казвате всичко - и доброто, и лошото, за да споделяте, да си помагате с проблемите, да се подкрепяте. Има обаче случаи, в които сте прекалено влюбени и щастливи в новата ви връзка и най-добрият приятел може да се страхува да ви каже, че не е очарован от половинката ви. Просто смята, че така ще ви нарани и ще изглежда все едно не ви подкрепя. Ето как да разпознаете, че най-добрият ви приятел не харесва гаджето ви, според Elite Daily.

 


1. Избягва ви

 

Сигурно преди сте били почти неразделни. И най-добрият приятел е освобождавал време, за да ви види и да поговорите, дори когато има много ангажименти. Но сега не е така. Сякаш дори ви избягва. По-рядко се виждате, когато сте с компания на купон или събитие говори повече с други хора, прекарва повече време с други свои приятели, не си пишете много в социалните мрежи. Ако приятел ви избягва, естествено, може да има и други причини. Но ако скоро не сте се карали или не сте спорили, е възможно да е заради новата ви връзка. Възможно е изобщо да не харесват половинката ви. Или да нямат нищо против партньора ви, но да смятат, че изобщо не си пасвате и тази връзка няма да е сполучлива. Изслушайте приятеля, той ви познава най-добре. Поговорете си искерно и открито, ако има такъв проблем.

 


2. Изразява съмнения относно връзката ви

 

Когато споделяте нещо за новия партньор, най-добрият приятел може да започне да ви разпитва защо сте решили, че имате нужда от връзка сега, какво ви е впечатлило в партньора. Това издава скептицизъм. Хората от компанията ви може да се страхуват да кажат нещо лошо за гаджето ви, ако сте много щастливи, но може да подхвърлят следното: "Наистина ли искаш да имаш връзка?", "Това ли е връзката, която търсиш?" и т.н. Ако директно обиждат гаджето ви, ясно е, че не го харесват. Не забравяйте, че приятелите може и да тъгуват, защото прекарвате много време с половинката и сте забравили за тях и вече не се виждате толкова често. Ако само това е проблемът, опитайте да намерите златната среда и никога не изоставяйте верен приятел заради любов.

 


3. Казва, че прекарвате много време с партньора

 

Ако ви кажат това, очевидно е, че са наранени и ви намекват, че нещата не може да продължават така. Хубаво е да припомняте на приятелите колко много значат за вас и колко ги цените, дори когато сте намерили своята половинка. Не забравяйте, че приятелите са били повече време до вас от всеки друг. Може да се чувстват пренебрегнати, особено ако смятат, че ги изоставяте заради човек, който дори не си струва. Ако много харесват гаджето ви, ще се радват, че сте намерили такъв човек и ще искат да прекарват време с вас двамата, няма да се чувстват като трето колело. Но ако не са фенове на новата ви тръпка, ще ревнуват, че не им обръщате толкова внимание. Гледайте по-често вие да сте инициатори на срещите с най-добрия приятел, за да покажете, че още го обичате и искате да сте си близки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...