.

Зодиакални двойки, които не си подхождат

Проверете кои са те

Ивета Иванова
Зодиакални двойки, които не си подхождат
Снимка: Pexels

Връзките между някои хора просто не се получават или бързо се изчерпват. Ето кои са зодиакалните двойки, които взаимно ще си разбият сърцата и чиято връзка няма да просъществува.

 


Овен и Рак

 

Има силно привличане между тях. Но когато сексуалното напрежение изчезне, между тях няма да остане нищо общо.

 


Телец и Стрелец

 

Телците са домошари, а Стрелците обичат да пътуват и да срещат нови хора. Няма да се разберат и няма да могат да правят компромиси.

 


Близнаци и Риби

 

Рибите са прекалено емоционални за Близнаците. Рибите ще се чувстват несигурни, когато са с Близнаците, а Близнаците ще се изморят.

 


Рак и Козирог

 

Ракът ще се изнерви на практичността и отдадеността на работата на Козирога. На Козирогът пък ще му трябва по-емоционално стабилен партньор.

 


Лъв и Дева

 

Лъвовете мразят някой да ги критикува. А Девата постоянно критикува, и себе си, и партньора си, и приятелите. 

 


Дева и Овен

 

Овните са по-активни, страстни и обичат приключенията. Това е напрягащо за Девите, те премислят всичко, не обичат рисковете.

 


Везни и Козирог

 

Везните обичат да си почиват и понякога да мързелуват. А Козирозите трябва постоянно да са заети, да работят по нещо, не могат да губят време

 

Скорпион и Стрелец

 

Стрелците са волни души, обичат флиртовете и премат нещата по-леко. Скорпионите имат много изисквания за човека до себе си, искат стабилност и лоялност.

 

Стрелец и Рак

 

И двете зодии обожават да контролират и да са лидерите във връзката. Никога няма да се разберат - кой да е прав, кой да спечели, кой да има повече власт.

 

Козирог и Риби

 

В началото се разбират много добре и се допълват. Но после не могат да растат заедно - Рибите са мечтатели и разсеяни, занимават се с изукство. Козирозите са по-рационални и практични, виждат някои блянове като неосъществими.

 


Водолей и Лъв

 

Водолеите са земни и уравновесени, не обичат публичността и прекаленото внимание. Лъвовете пък винаги искат да са под светлината на прожекторите, да изпъкват.

 


Риби и Овен

 

Овните са много прями и директни, импулсивни са и често нараняват с думите си. Рибите няма да издържат това напрежение и лошите думи, прекалено емоционални, крехки и чувствителни са. Връзката ще нарани и двете зодии.

 

Вижте още:

 

Според зодията му: Как ще разберете, че ви обича?

 

4 зодии, които създават продължителни връзки

 

6 мита за мъжете и жените

 

4 начина, по които езикът на тялото саботира връзката


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
mincheto
преди 5 години
1
0
!
Отговори
аз мрася девите и стрелците
newage
преди 5 години
5
0
!
Отговори
Не е вярно. Най-лошата комбинация за близнаци е с козирог
Страница 1 от 1