.

Според зодията му: Как ще разберете, че ви обича?

Вижте как ще знаете, че той е влюбен

Ивета Иванова
Според зодията му: Как ще разберете, че ви обича?
Снимка: Pexels

Усеща се, когато един човек ви обича - той ви търси, изпраща ви красиви послания, прави планове за времето, което ще прекарате заедно, подготвя романтични изненади, цени ви, уважава ви, хвали ви пред приятелите и близките си. Но ето как да сте сигурни, че това не са само приказки и наистина е влюбен.

 


Овен

 

Те са директни и откровени, не е в техен стил да си измислят. Ако ви кажат нещо, свързано с чувства, трябва да знаете, че то е така. Щом го казват и си признават, значи ви обичат.

 


Телец

 

Телците обожават да глезят половинката и да показват, че са заинтересовани от нея. Ако му липсвате наистина, когато отново се видите, той ще ви обсипе с подаръци и ще ви прави изненади.

 


Близнаци

 

Ще ви разказва много свои истории и преживявания, ще ви споделя спомени от детството и дори срамни неща, ще ви каже кои са най-големите му мечти.

 


Рак

 

Тези знаци подкрепят бурно и мощно хората, които обичат. Ако чувствате, че ви разбира, помага ви, подкрепя ви и е до вас в начинанията ви, значи изпитва истинска любов.

 

4 зодии, които създават продължителни връзки


Лъв

 

Лъвовете имат голямо его и чрез него демонстрират любов. Ще се опитва постоянно да ви впечатлява, да показва колко е силен, възпитан, отзивчив. Щом иска да изтъкне себе си, значи просто иска да ви накара да го обичате, колкото и той вас.

 


Дева

 

Ще се чувствате комфортно с него. Влюбените Деви предлагат да ви помогнат да почистите, да подредите и често искат сами да ви сготвят нещо вкусно.

 


Везни

 

Везните са романтици. Ще покажат, че са влюбени, като идват да ви видят, дори да е само за 5 минути и избират да прекарат малко време с вас, дори когато са заети и трябва да стават рано.

 


Скорпион

 

Влюбените Скорпиони са готови на подвизи. Ще ви покаже любовта си с някакъв голям жест. Ще ви подари нещо наистина ценно, ще ви защити пред другите хора, ще се бие за вас.

 

4 зодии, които късат чрез съобщения


Стрелец

 

Тези знаци са приключенци и обожават да пътуват, но ще спрат за малко и ще променят плановете си, за да прекарат повече време с вас. Вие ще им носите тръпката, която получават от пътуванията и екстремните преживявания.

 


Козирог

 

Козирозите ще искат връзката да е наистина сериозна, ако са влюбени. Бързо ще ви запознаят със семейството, ще ви взимат навсякъде с тях, ще организират романтични почивки.

 


Водолей

 

Те са разсеяни и се занимават с много неща, подкрепят различни каузи и т.н. Но сега вие ще сте на първо място и ще прекарват най-много време с вас, няма да ви вържат тенекия, заради други планове.

 

Къде зодиите ще намерят своята половинка през студените месеци?
 

Риби

 

Много романтични, истински мечтатели, като от друг свят са. Ще ви пишат стихове, ще ви посвещават песни, ще ви правят изненади, ще ви подаряват много неща.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...