.

4 зодии, които късат чрез съобщения

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които късат чрез съобщения
Снимка: Pexels

Когато най-накрая съберат смелост да скъсат с някого, хората обмислят внимателно и начинът, по който да го направят, за да е по-малко болезнено. Трябва да се избере удобно място, подходящо време и т.н. Но има хора, които трудно могат да понесат въпросите, сълзите, обвиненията. Затова предпочитат да скъсат с половинката чрез съобщение в социалните мрежи или SMS. Така те не виждат изражението на партньора, не се налага дълго да обясняват и да дават причини, не стават свидетели на роненето на сълзи. Просто избягват трудната ситуация, което обаче не е хубаво - сякаш не проявяват никакво уважение към човека, с когото са били. Ето и кои са зодиите, които най-често късат чрез съобщение.

 


Рак

 

Правят всичко възможно, за да се спасят от конфликти. Споровете носят негативни емоции и Раците не искат да си причинят това. Крият се в черупката си, предпочитат невербалната комуникация. Затова и изпращат съобщения, когато искат да скъсат с някого. Крият се зад екрана на телефона, екрана прикрива техните чувства и емоции. Тези знаци искат да изглеждат силни и партньорът да не вижда колко са сломени. По-лесно формулират това, което искат да кажат, когато пишат.

 


Лъв

 

Лъвовете не обичат да се сблъскват с трудности и драми. Раздялата е драматична и тъжна. Тези зодии не се предават лесно и се изправят пред много предизвикателства, но бягат от общуване с хора, които могат да им всеят страх, чувство за вина, да ги направят агресивни. Лъвовете инициират разделите най-често, защото това им дава възможност да запазят гордостта си и да контролират ситуацията. Благодарение на съобщенията, могат да определят точния ден и час, в който са решили да скъсат с някого и да не се напрягат излишно.

 


Дева

 

На Девите им е много трудно да изразяват себе си. Понякога си мислят, че това, което чувстват е измамно и дълго се колебаят дали наистина трябва да скъсат с някого, заради това, че към момента се чувстват наранени. Знаят, че на живо половинката може да ги размекне и да ги убеди, че не трябва да се стига до раздяла. Затова със съобщение е по-лесно и Девите могат да са по-конкретни и твърди в решението си. Дори понякога блокират партньора, за да не получат обратен отговор и да не се налага да обясняват още. Чувстват се виновни, че нараняват другите и това много им пречи.

 


Стрелец

 

Не се интересуват особено от чувствата на другите. Искрени са, но по такъв начин, че изглеждат груби и егоисти. Знаят, че може да избухнат и да кажат много лоши неща, ако говорят с човека лице в лице. Мислят си, че чрез съобщение щадят чувствата на половинката и дори ѝ правят услуга. Прями са, не се интересуват от това какви ще са последствията.

 

Вижте още:

 

3 зодии, които не искат сериозни връзки

 

Мястото за среща издава каква двойка сте

 

Какво не могат да простят зодиите във връзките?

 

4 знака, че ви предстои раздяла

 

3 зодии, които вярват в сродните души

 

5 зодии, които най-често са зарязвани 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...