.

От какво се нуждаят зодиите в любовта?

Ето от какво

Ивета Иванова
От какво се нуждаят зодиите в любовта?
Снимка: Pexels

Любовта значи различно нещо за всеки. За да бъдат двама души щастливи заедно, не е достатъчно само да се обичат. Трябва да могат да си вярват, споделят, да се уважават и да зачитат своите мнения. Ето и от какво се нуждае в любовта всяка зодия.

 


Овен

 

Не обичат рутината. Имат нужда от спонтанност, тръпка, нови идеи, нови места. С тях никога няма да ви е скучно, всяка среща и преживяване с Овните е различно - не ги спирайте и не им казвайте, че искате обикновена среща. Ще правите много неща заедно и ще споделяте вълнуващи моменти. Те понякога имат нужда да са герои, оставете ги да правят изненади и да ви спасяват, когато трябва.

 


Телец

 

Много прегръдки, целувки, държане за ръка. Физическото привличане е важно за Телците, те не искат да се отлепят от човека, който обичат. Давайте им много топлина, любов, не спирайте да ги гушкате. Подарявайте им голяма част от времето си и им показвайте, че ги цените.

 


Близнаци

 

Игриви, забавни, сякаш остават вечно млади. Трябва магията между вас да не изчезва, веселете се заедно, правете луди неща, шегувайте се, играйте игри, ходете на увеселителни паркове. Близнаците са много общителни, затова е хубаво и да споделяте с тях.

 


Рак

 

Имат нужда от старомодната любов, тази от класическите филми и книги. Те са романтици по сърце, много лоялни, верни. Грижете се за тях, когато са болни или депресирани, правете им романтични изненади, показвайте колко държите на тях като личности. Позволете и те да се грижат за вас.

 


Лъв

 

Лъвовете искат да бъдат обожавани - напомняйте им колко прекрасни и величествени са, колко красиви и чаровни са. Не спирайте да им обръщате внимание, казвайте им колко сте горди с тях. Така и те ще се гордеят с вас и ще ви ценят.

 


Дева

 

Девите са перфекционисти и постоянно искат всичко около тях да се подобрява. Не приемайте лошо критиките им - те често критикуват всички, включително и себе си. Просто заедно измислете как да поправите нещата. Девите търсят мил и интелигентен партньор, с който могат да обсъждат всякакви теми.

 


Везни

 

Обожават да ги ласкаят и глезят, но и не искат да зависят твърде много от партньора. Намерете златната среда. Бъдете мили и грижовни с тях, но ги окуражавайте и да виждат приятелите си, да преследват целите и мечтите си. Покажете им, че сте търпеливи, Везните често се колебаят и не искат някой да ги пришпорва.

 


Скорпион

 

Не се опитвайте да ги променяте. Те са такива, каквито са и ако не ги цените и харесвате такива, няма от връзката да излезе нищо. Скорпионите са лоялни и може да се разчита на тях - покажете им, че и те могат да ви вярват. Затрупвайте ги с прегръдки и изненади - така те ще се уверят, че са важни за вас и мислите често за тях.

 


Стрелец

 

Най-важно е да бъдете директни със Стрелците. Не се колебайте, не мислете дълго, тези знаци нямат толкова време. Те искат да се забавляват, да приключенстват. Рутината ги убива, не се опитвайте да ги успокоявате или да ги карате да забавят темпото. 

 


Козирог

 

Козирозите работят много здраво, постигат своите цели - биха се радвали, ако и вие сте толкова отдадени на свое занимание или поне разбирате защо те са и не им правите проблем, че са заети и амбицирани. Насърчавайте ги, интересувайте се от ангажиментите им. Покажете им, че връзката е сериозна, те не обичат авантюри.

 


Водолей

 

Ще ги впечатлите, ако не говорите само общи приказки, дори на първа среща. Водете дискусии за световни проблеми, за каузи, за природата и животните, за космоса, за книги, за психология и т.н. Водолеите първо се влюбват в ума. Обичат да говорят на такива теми, дори да спорите за тях, да ги предизвиквате. Спонтанни са, не ги ограничавайте.

 


Риби

 

И Рибите са романтици, ще оценят жестовете и подаръците,с които доказвате любовта си. Но най-важно е да разберете, че те живеят в свой малък свят, че често имат по-различни мечти и виждания от другите хора. Не ги съдете за това, интересувайте се от тях. Бъдете нежни и осъзнайте, че Рибите ценят много повече духовното от физическото.

 

5 песни, които да не слушате след раздяла

 

Зодиите, които са родени един за друг!

 

Според зодията: Как да направите партньора щастлив?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
0
1
!
Отговори
oven sum , no ne e viarno tova napisanoto. imam nujda samo ot mujut , kogoto obojavam i obi4am . govoria bez tulkuvania. a ne da mi zamazva pogleda s mahlenska podborka , ili da mi razkazva prikazki 6eherezada
Страница 1 от 1