.

3 зодии, които ще открият любовта през 2019 г.

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които ще открият любовта през 2019 г.
Снимка: Pixabay

През новата година 3 зодии ще повярват, че сродните души наистина съществуват. Ще разберат, че има хора, които са родени точно за тях и ще ги обичат такива, каквито са. Те ще се влюбят силно и ще им се струва, че живеят във вълшебен свят, защото са имали късмета да срещнат специален човек. Ето и зодиите, които ще намерят любовта през 2019 г.

 


Телец

 

Интуицията им ще бъде много силна през годината. Ще усещат много добре какви са хората, които срещат. Телците ще си позволят да опознаят по-добре себе си, да разкриват някои от най-дълбоките си тайни пред близките си, да показват какво чувстват. И така ще впечатлят някого. Човекът, който ще срещнат, ще прилича много на самите тях. Връзката ще е емиоционална, страстна и любовта ще е изключително силна. Ако са обвързани, Телците ще се сближат още повече с партньора и двамата ще предприемат сериозна стъпка във връзката.

 


Близнаци

 

Близнаците са свободолюбиви и обичат флиртовете, но през 2019 г. ще им се иска да създадат стабилна връзка с някого, да намерят човек, с когото могат да пътуват, да живеят заедно, да споделят най-вълнуващите моменти. Ще са на любовна вълна още от началото на годината и така лесно ще привлекат любовта към себе си. Ако вече излизат с някого, ще искат да задълбочат връзката и ще планират съвместно бъдеще. Ако са самотни, ще опитват всячески да променят това и ще намерят човек, с който си пасват. 

 


Дева

 

Най-накрая ще намерят хора, на които могат да вярват безрезервно. Сърцето им ще е пълно с обич. Ще имат нужда да се грижат за някого, да му се любуват, да обичат силно. Ще намерят човек, с когото ще могат не само да споделят вълнуващи моменти, но и да са истински интимни - да лежат на дивана вкъщи, да се гушкат, да споделят най-големите си страхове и тайни, без да се страхуват. Този човек също ще ги обсипва с грижи и внимание. Обвързаните може да започнат да мислят за съвместно съжителство, брак или дете. Необвръзаните ще установят, че новият човек в живота им чувства същото като тях и ги обича истински.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 месеца
4
1
!
Отговори
liubimoto mi goliamo mom4e bliznak , moeto skupocenno sukrovi6te ....celuvam go bez tulkuvania
Страница 1 от 1