.

През кой сезон да вдигнат сватба зодиите?

Вижте кога е най-добре

Ивета Иванова
През кой сезон да вдигнат сватба зодиите?
Снимка: Pexels

Всеки си има свой любим сезон. Има месеци, които са по-подходящи за сватба от други, според астрологията. Ето кога е най-добре да вдигнат сватба зодиакалните знаци.

 


Зима - Телец, Рак, Скорпион

 

Телец - За тях късната зима и ранната пролет са най-специалното време от годината. Смятат февруари за най-романтичния месец, защото тогава е Свети Валентин и биха се радвали на февруарска сватба.

 

Рак - Зимата е магично време за тях - време за гушкане. А и има вълшебна атмосфера заради коледните светлини и песни. Тогава прекарват и най-много време с близки и роднини, сватба в снега ще е магична за тях.

 

Скорпион - Мрачните и мистериозни Скорпиони просто харесват зимните нощи. Времето е мрачно, нощите по-дълги, за тях това е идеалното време да направят церемония. Навсякъде е пълно със светлини и романтично. Ще им хареса сватба в първия ден на зимата.

 


Пролет - Овен, Козирог, Риби

 

Овен - Импулсивни са и биха искали да се оженят бързо, още в началото на сватбения сезон. Най-много сватби има през пролетта и лятото - Овните искат да са от първите. Времето вече е по-топло, но не е и жега, която те не могат да търпят - така че началото на пролетта е подходящ момент за тях.

 

Козирог - Те винаги държат да вдигнат сватба, защото така повелява традицията. Тъй като са традиционалисти за тях е най-логично да се оженят през пролетта, когато са повечето сватби. А и тогава им изглежда романтично заради цъфналите дръвчета.

 

Риби - Най-романтичните знаци в зодиака са, затова и те биха избрали романтичната пролет за сватба. Навън е много красиво - има цветя, дърветата се разлистват, въздухът е свеж, настроението е приповдигнато, защото тепърва предстои хубавото време и дългите дни. 

 


Лято - Лъв, Дева, Стрелец

 

Лъв - Сватбеният ден е денят, в който те са истински звезди. Така го приемат. Те искат да покажат впечатляващ сватбен тоалет и прическа, за да блеснат, а това може да е по-трудно през зимата и есента, когато е дъждовно, мрачно, студено. Искат да се оженят в хубаво, слънчево и топло време, да блестят като слънцето, а и лятото е техният сезон - те го обожават.

 

Дева - Искат сватбеният ден да премине перфектно, без никакви издънки. Не биха рискували да вдигнат сватба през зимата и есента, тогава времето може да развали събитието, на гостите да им е неприятно. През лятото могат да направят сватба и вътре, и вън, да направят хубави фотосесии. А и държат да е топло.

 

Стрелец - Стрелците обожават природата, да ходят на палатки, излети, питници, екскурзии. Няма съмнение, че искат да направят сватба на открито, това им е мечта. А това може да стане само през лятото. Дори би им харесало да направят сватба на плажа, край морския бряг или в планината.

 


Есен - Близнаци, Везни, Водолей

 

Близнаци - Те се асоциират с есента, обичат този сезон. Това е сезон на трансформации, промени. Природата става великолепна, листата променят цветовете си и навън е магично. Харесват и есенния полъх, това им дава кураж, нови сили, енергия. 

 

Везни - За тях сватбата трябва да е едновременно много забавна, тъй като са социални и имат много близки, както и бляскава, защото са естети и държат всичко да е красиво. Есенните листа създават невероятни пейзажи, които само природата може да създаде. Везните ги харесват. А и не е толкова студено, и те, и гостите, могат да се накипрят. Най-добре е да направят сватбата в началото на есента, когато още температурите не са ниски и лятото напомня за себе си.

 

Водолей - Пролетта и лятото са традиционни сезони за сватба, затова Водолеите биха избрали обратното - есента. Те са бунтари, преобръщат традициите, обичат свободата и изненадите. Искат да са уникални, да направят нещо различно от очакваното. А и за тях есента е много романтичен сезон, природата тогава им се струва най-прекрасна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...