.

3 знака, че сте ОБСЕБЕНИ от новото гадже

Ето как ще разберете

Ивета Иванова
3 знака, че сте ОБСЕБЕНИ от новото гадже
Снимка: Pexels

Новите връзки винаги са вълнуващи. Има тръпка, постоянно искате да сте с новия любим, не може да се отделите един от друг. Но има разлика между това да си влюбен, да си силно привлечен от някого и да си като обсебен от него.  Ако наистина сте като залепени за партньора, говорите само за връзката и мислите само за него, това може да не е здравословно. Ето и кое ви издава.

 


1. Отказвате се от задължения и уговорки

 

Пропускате училище, лекции, работа, за да прекарате повече време с новия човек. Ако се случи 1-2 пъти в рамките на няколко месеца, може да не е такъв проблем, но ако го правите всяка седмица или всеки месец, значи наистина сте обсебени. Не може напълно да изоставите живота си заради половинката. А и постъпвате некоректно, ако в последния момент казвате, че няма да може да изпълните някоя уговорка и да сте на определено място, само защото гаджето ви е писало да се видите. Трябва и то да се съобразява с графика ви.

 


2. Нямате време за хобито си

 

Не трябва да посвещавате цялото си време само на един човек и да се отказвате от всичко важно за вас. Хубаво е да ви е грижа за някого, но помнете, че вие и вашите интереси са не по-малко важни. Ако сте изоставили четенето, ходенето на театър или кино, рисуването, свиренето на китара, танците, ученето на нов език, ходенето на спорт или някое друго хоби, това ще ви изиграе лоша шега. Би следвало да може да правите нещата, които обичате заедно с любимия и той да ви подкрепя в начинанията ви. Не е логично напълно да променяте начина си на живот, когато се появи нова тръпка.

 


3. Игнорирате семейство и приятели

 

Когато сте обсебени от някого, искате да прекарвате всеки възможен момент с него, пишете и звъните само на него, не се интересувате толкова от близки, роднини, приятели. Дори може понякога да ги игнорирате и да забравяте важни за тях неща. Никой не би трябвало да стои над семейството ви - все пак новият любим още не е част от семейството, за да го поставяте над роднините. А приятелите, стига да са лоялни, са били до вас в трудни моменти и сте споделяли много емоции с тях, пазете и тези връзки. Когато сте с приятели, не говорете само за новия партньор. Първо, не е хубаво да разкривате толкова лични и интимни неща от връзката, и второ - трябва да изслушате и тях, и техните проблеми, а да не ги занимавате само със себе си.

 

Нова мода в Instagram: гаджето в биографията!

 

3 знака, че ТОЙ има сериозни намерения

 

Отглеждащите птици са секси!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 3 месеца
0
1
!
Отговори
niamam gadje , niamam i priateli .sam 4ovek sum
Страница 1 от 1