.

3 зодии, които мразят да са необвързани

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които мразят да са необвързани
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци се чувстват най-добре, когато са във връзка и имат сериозен партньор. Не понасят самотата, искат да споделят и лошото, и хубавото с половинката. След раздяла са съсипани. Затова винаги се опитват да намерят любовта. Не им харесва да отделят време само за себе си, искат постоянно да са с някого. Ето и кои са те.

 


Везни

 

Наистина не понасят да са сами и самотни. Дори понякога изпитват страх, че може да останат сами до края на живота си, да не сключат брак, да не създадат семейство. Не говорят за този страх, но често мислят за това. Когато не са във връзка, гледат постоянно да са с приятели, роднини, колеги. Социални са и искат да общуват. Много държат на партньора и не биха го предали.

 


Рак

 

Раците са много грижовни по природа. Искат винаги да имат любим, когото да глезят, за когото да се грижат, на когото да правят романтични изненади. Затова едвам издържат, когато останат сами. Копнеят за истинска любов, това е много важно за тях. Искат да прекарват време с човек, за когото са сигурни, че ги обича. Иначе се чувстват изолирани и самотни. Лошото е, че твърде бързо се привързват, дори когато връзка е съвсем отскоро. След раздяла веднага търсят нов партньор, за да не са самотни. 

 


Лъв

 

Тези зодии просто имат нужда да са около хора. Общителни са, това ги зарежда и ги кара да се чувстват живи. Искат да са център на внимание, обичат изявите пред публика. Затова и предпочитат да имат партньор и в личния живот. Искат да са център на внимание и вкъщи, да впечатляват някого и там, а не да остават сами. Мразят някой да ги игнорира. Те са независими и нямат проблем да правят някои неща сами, но са по-щастливи, когато знаят, че някой ги подкрепя и им се възхищава.

 

Защо целувките по врата са толкова страхотни?

 

4 зодии, които усещат тръпката по-късно

 

4 зодии, които стават ЗАВИСИМИ от партньораРеклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
1
2
!
Отговори
sam 4ovek sum , no ako moga da izbiram v li4en plan , tova e boiko
Страница 1 от 1