.

3 зодии, които нямат задръжки в леглото

Ето кои са те

3 зодии, които нямат задръжки в леглото
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци са страхотни любовници, защото не се страхуват да поемат рискове в леглото. Те експериментират, опитват нови и понякога дори леко опасни неща, не позволяват сексуалният им живот да стане скучен и са доста палави.

 


Лъв

 

Те са управлявани от Слънцето, затова винаги доминират в спалнята, обичат приключенията и не правят компромиси със сексуалните си желания. Те са страстни в живота - преследват целите си, печелят битки, страстни са и в леглото - жадуват за нови преживявания и се раздават много. Но и искат да получат същото внимание в замяна. Могат да подлудят партньора. Не се страхуват да направят истинско шоу в леглото и да се покажат в различна светлина. Много уверени в себе си са. Обожават да правят стриптийз и да влизат в различни роли - на медицински сестри, полицаи, учители и т.н.

 


Скорпион

 

Смята се, че те са най-сексуалните знаци. Затова и много обичат приключенията и предизвикателствата в леглото. Скорпионите са и най-страстните зодии - копнеят за ласки с партньора, дават всичко от себе си, целувките им са опияняващи, човекът до тях винаги иска още и още. Съблазняват само с поглед, а докосванията им могат да побъркат другия. С тях винаги е вълнуващо и може да опитвате много нови неща, понякога дори опасни. Магнетични и харизматични са и така завладяват околните. Обожават играта преди секс.

 


Водолей

 

Водолеите са уникални, бунтари и новатори, затова не може да очаквате нищо традиционно, обикновено и скучно в леглото от тях. С тези зодии буквално трябва да очаквате неочакваното и винаги да сте готови на експерименти. Всички странни пози, за които четете и които се чудите дали изобщо наистина могат да бъдат изпълнени - Водолеите ще ви покажат, че това е реалност. Искат да пробват всичко, дори понякога сами измислят пози и игри. Имат и много сексуални играчки и непрекъснато ще се опитват да сбъдват свои фантазии.

 

Какво най-често крият мъжете във връзките?

 

5 причини презервативите да се късат

 

Топ 3 зодии, които имат приятели с привилегии


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...