.

Седмичен любовен хороскоп 8 - 14 юли

Какво вещае седмицата в любовта?

Седмичен любовен хороскоп 8 - 14 юли
Снимка: Pexels

Овен


Тема, която вече сте дискутирали с половинката си отново ще придобие актуалност. Започнете разговора смело. Ще установите, че и той/тя ви има интерес към въпроса. Спокойният тон може да премине в бурен дебат, но понеже „в спора се ражда истината“ в крайна сметка ще намерите правилното решение. Всичко ще е по-лесно, ако сте само двамата и в подходяща обстановка, най-добре сред природата.

 

Телец


В началото на седмицата вниманието ви ще е насочено към старите приятели. Вероятно ще ви поканят да участвате в някакви общи инициативи. Личната ви заетост може да провокира у половинката гняв и ревност. Особено в средата на седмицата обстановката може да излезе извън контрол. Измислете някакво развлечение, с което да го/я зарадвате. Колкото е по-оригинално, толкова по-бързо ще възстановите добрите отношения.

 

Близнаци


Вашите интереси през тази седмица може доста да се различават от тези на половинката. Не е изключено той/тя да реагира с безразличие, когато се опитате да споделите вълненията си и по този начин да ви разочарова. Не се зареждайте с мрачни мисли и не атакувайте с обвинения. Опитайте се да обясните, че неговото/нейното мнение е важно за вас. Със сигурност ще получите взаимност.

 

Рак


Разпределяйте заниманията си така, че да разполагате и с време за себе си. Да можете да останете със собствените си мисли, когато ви се прииска. Няма да сте прекалено заети, отхвърляйте по малко от изоставените и забравени задачи. Предупредете половинката за намеренията си, за да не се изненада и почувства пренебрегнат/а. В края на седмицата той/тя ще ви изненада с интересно предложение.

 

Лъв


В по-благоприятна ситуация са необвързаните представители на вашия знак. Предстоят им нови запознанства. Ще са забавни, но не и трайни. За разлика от тях, имащите половинка ще преживеят една спокойна седмица. Романтичните преживявания ще им дойдат „на тепсия“ без да си мръднат пръста. Просто любимият им човек ще бъде доста по-активен и ще „вземе в свои ръце“ организацията на развлеченията.

 

Дева


В личен план емоциите ще са противоречиви и динамични. Мислете за последствията от постъпките си. Не бързайте да „горите мостове“, защото трудно ще възстановите разрушеното. Приемете разногласията за естествен елемент от всяка връзка. Необвързаните може да получат дръзко и леко смущаващо предложение. Не бързайте да отговаряте, ако не сте сигурни в чувствата си.

 

Везни


Всички преживявания, дори незначителните, ще рефлектират върху настроението ви и то в крайна сметка ще е нестабилно. На всичкото отгоре половинката ви ще се стреми да получи изцяло вашето внимание. На моменти този стремеж към контрол може да стане тягостен. Ще предотвратите конфликта, ако обясните спокойно, че имате нужда от лично пространство, което не бива да се нарушава.

 

Скорпион


Ще ви напомнят за неизпълнени обещания и ще се наложи да се захванете с тях. Едно занимание, ще привлича след себе си друго, то следващото и така в един момент може да придобиете усещането, че нямат край. Всъщност имат, но не е трябвало да ги отлагате толкова дълго. Малко хитрост няма да навреди на отношенията с половинката ви. Помолете за помощ и той/тя през цялото време ще се върти около вас. Ефектът ще е две в едно: хем ще свърши едно-друго, хем няма да мрънка, че не сте достатъчно време заедно.

 

Стрелец


Романтични преживявания няма да липсват, но те не винаги ще отговарят на очакванията ви. За част от това разминаване ще сте си виновни сами. Обмисляйте изказванията си, не атакувайте любимия човек в моменти на несгласие. Ако искате да защитите гледната си точка, трябва да уважавате чуждата. Представителите на вашия знак, които от скоро са във връзка може да преживеят внезапна раздяла. Не драматизирайте излишно, може би това не е бил „вашият човек“.

 

Козирог


Половинката може да ви сподели някои не много лицеприятни истини за себе си или случки, които до момента пази в тайна. Проявете великодушие и не съдете допуснатите грешки. Приемете, че разговорът е израз на доверие. По-добре да „пиете вода от извора“, отколкото да ви подхвърлят непотвърдени клюки. В крайна сметка и на вас в се е случвало „да стъпите накриво“. В края на седмицата необвързаните представители на вашия знак ще са обект на упорита свалка.

 

Водолей


Стремежът ви да сте оригинални понякога създава напрежение. Желанието ви непрекъснато да изненадвате любимия човек може да го/я направи подозрител/на и инстинктивно да се отдръпне. Това пък ще предизвика у вас неоснователна ревност и малката топка отрицателни емоции бързо да се превърне в лавина. Спестете си го. Дръжте се естествено и бъдете себе си. Влагайте въображение в нещата, които правите заедно, а не в изграждане на нереална представа за самите себе си.

 

Риби


Има неща, които половинката ви все още не знае за вас, независимо от колко време се познавате. През тази седмица някакво ваше умение ще го/я изненада и ще прояви искрен интерес към чутото и видяното. Даже може да предложи да практикувате въпросното занимание заедно. Не се колебайте, със сигурност скоро няма да имате по-добра възможност за освежаване на отношенията. Дори да не продължи дълго ще е достатъчно вълнуващо.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...