.

Седмичният ви любовен хороскоп

Какво чака тийнейджърите в любовта тази седмица?

Седмичният ви любовен хороскоп
Снимка: Pexels

Овен

 

Подчинявате се повече на настроението, отколкото на разума си. Опитайте се да намалите импулсивните прояви, за да не предизвикате недоволство у половинката си. Ако сте прекалено бъбриви той/тя ще започне да страни от вас. Използвайте чата за темите, които най-много ви вълнуват. За необвързаните не е препоръчително да се втурват в спонтанни любовни обяснения.

 

Телец

 

Разпределете вниманието си поравно между приятелите и половинката, но осъществявайте контактите по различен начин. С приятелите общувайте лично, а с него/нея виртуално. Ако се срещате всеки ден в края на седмицата непременно ще се скарате. Не прекалявайте с експериментите и капризите. Онова, което може да остане незабелязано в чата, ясно (дори натрапчиво) си проличава в директния разговор.

 

Близнаци

 

Интуицията ви е силна и през тази седмица ще си дадете ясна сметка за причините, предизвикващи яростни спорове между вас и половинката ви. Идеалното постепенно ще стане реално и може да се усъмните в силата на чувствата си. Ако решите, че връзката е изчерпала съдържанието си, прекратете я без излишни драми. За нямащите приятел/ка е препоръчително да не променят статуса си.

 


Рак

 

Не се учудвайте, ако непрекъснато оставате с впечатлението, че между вас и половинката ви има нещо недоизказано. Няма да е само впечатление, отношенията ви наистина ще са доста мъгляви. Бъдете готови за изненади. Ако сте си наумили, че е по-добре да се разделите е много вероятно да ви шантажират. А ако все пак прецените, че е по-добре да не променяте нещата, не е изключено да се опитат да ви манипулират.

 


Лъв

 

Променете тактиката през тази седмица. Грижете се усърдно за външния си вид. Поддържайте интереса към себе си. Не говорете за чувствата си и не убеждавайте непрекъснато половинката си, че е единствен/а на света. Обвийте се в загадъчност и наблюдавайте. Реакцията на приятел/ката ще ви подскаже до колко са искрени и силни чувствата му/й. Може би ще имате и повод за празник…

 


Дева

 

Не бъдете прекалено критични към половинката си през тази седмица. Никой не е съвършен. Опитайте се да отговорите на въпроса какво предпочитате: дали врабче в ръката или сокол в небето. Ако вече държите врабчето и сте доволни, значи няма нужда да променяте нищо. Ако обаче сте си поставили амбициозната цел да уловите сокола, не се отказвайте. Най-доброто предстои.

 


Везни

 

Дайте си малко почивка. Не мислете, не се занимавайте и не обсъждайте личните и в частност романтичните си преживявания през тази седмица. Не предприемайте никакви новости, независимо дали имате приятел/ка или не. Няма да изпитате никакво удоволствие, ако набързо прекратите съществуващата връзка или набързо спечелите нечия симпатия. Единственият човек, който се нуждае от промяна сте самите вие и точно сега сте в състояние лесно да се освободите от всичко, което ви пречи.

 


Скорпион

 

Ще се наложи да отговаряте за стари грешки, неизпълнени обещания, опити за изневяра… Изобщо, няма да ви е лесно през тази седмица, но най-добрият начин да оправите нещата е да сте искрени, да не увъртате и да не се опитвате да прехвърлите грижите „от болната глава на здравата“. Половинката ви ще научи информация, която упорито се опитвате да скриете. Една мъдрост гласи: като се обърне колата, пътища много. Във вашия случай, когато тайната е разкрита, няма смисъл да се отрича.

 


Стрелец

 

В началото на седмицата всички занимания ще са по-важни от любовните срещи и за известно време ще си общувате с половинката само чрез чата. Няма да ви е много приятно, но във ваша полза е да се справите качествено с работата, която ви е възложена. Най-вероятно ще получите подобаваща награда за усилията си. В края на седмицата ще можете да се представите пред приятел/ката си по най-добрият възможен начин и да спазите всичките си уговорки.

 


Козирог

 

Някои действия и изказвания на половинката може да не ви харесат. Опитайте се да разберете причините за неговото/нейното поведение преди да си внушите, че е настъпил краят на света. Ситуацията съвсем не е толкова драматична, колкото ви се струва. Не подценявайте възможностите си. Ако вие вярвате в себе си и той/тя ще повярва във вас. С малко повече упоритост ще разберете, че ситуацията е плод на външна намеса, която сте в състояние да игнорирате.

 


Водолей

 

Идеите ви за развлечения през тази седмица, колкото и да са оригинални, няма да се осъществят. Нищо не пречи наистина да си пофантазирате, но не разчитайте, че половинката ще се съгласи с всичките ви шеметни предложения. Най-вероятно ще прояви недоверие и ще се опита да ви върне към реалността. В края на седмицата късметът ще ви се усмихне. Ще можете да участвате в мероприятие, приятно и за двамата.

 


Риби

 

Ще се случат разни промени през тази седмица. Те ще засегнат ежедневието като цяло и отношенията ви в определени аспекти. Няма да се отразят на чувствата ви, нито на тези на половинката, а по-скоро на предпочитанията и приоритетите ви. Единственото, което няма да се промени е неизтощимият ви идеализъм и умение да усещате невидимото. Необвързаните представители на вашия знак ще имат повече от една възможност за романтично начало и ако не го поставят ще е заради дълбоките си вътрешни опасения.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...