.

Седмичен любовен хороскоп

Какво ви чака тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп
Снимка: Pexels

Овен


Ще се сетите за някой, когото не сте виждали отдавна и ще ви стане тъжно за него/нея. Помислете дали наистина искате да се срещнете преди да се обадите по телефона или да изпратите съобщение в социалните мрежи. Може би спомените от миналото ви изглеждат по-колоритни, отколкото преживяванията наистина са били? В края на седмицата предстои запознанство, което може да обърне представите ви наопаки и да се отрази на решенията ви в близко бъдеще.

 

Телец


Събитията ще се развият непредвидимо през тази седмица и може да преживеете сериозно разочарование от човек, с когото сте във връзка от скоро. Не е изключено да чуете груби думи, неоснователни обвинения. Не се оправдавайте и не страдайте. Пощадете достойнството си и се отдалечете. Най-вероятно няма да прекратите изцяло контактите си с въпросната личност, но връзката ви от романтична ще се трансформира в приятелска и с по-умерени емоции, което всъщност няма да е съвсем лошо.

 

Близнаци


В началото на седмицата събитията ще са динамични, а отношенията ви, много по-емоционални от обикновено. Ще се чувствате като на състезание и непрекъснато взаимно ще предлагате интересни идеи, ще обсъждате възможностите за нови развлечения и преживявания. Ще откриете общи интереси, които до момента не сте забелязвали. Въображението ви ще достигне кулминацията си малко преди почивните дни и тогава може да почувствате леко изтощение. Дайте си малко почивка за възстановяване на силите и за проверка на чувствата.

 

Рак


Ще попаднете в необичайна ситуация, независимо дали сте във връзка или не. Изведнъж няколко души ще ви покажат недвусмисления си интерес и желание за сближаване. Поведението им ще ви разколебае, защото ще започнете да ги сравнявате и да се чудите дали да поддържате сегашната си връзка или да я прекратите, дали някоя от новите свалки няма да е по-перспективна. Споделете съмненията си с по-опитни приятели, на които имате доверие. Ще ви подскажат вариант, при който ако не всички, то повечето участници ще са доволни. За почивните дни е по-добре да не си насрочвате любовни срещи.

 

Лъв


Представителите на вашия знак никога не са се задоволявали със „сателитна“ роля, винаги са предпочитали водещата позиция. През тази седмица, обаче, „палачинката ще се обърне“. Изведнъж ще станете прекалено сговорчиви, отстъпчиви и ще удивите половинката си с готовността да следвате всички предложения и да не настоявате на своето. Изобщо, възможността да покажете грижа и привързаност ще ви радва и вдъхновява. Ще оцените високо онова, което имате и ще осъзнаете допуснатите до момента грешки. Е, не е нужно да ги обсъждате, важното е да не ги повтаряте.

 

Дева


Без да сте си го поставили за цел може да разкриете някаква тайна на половинката си. Подслушан телефонен разговор, случайно съобщение в чата, което да ви зареди със съмнения и ревност. Не задавайте въпроси. Така или иначе няма да чуете истината, а отговорът ще е равносилен на увъртане. Запазете присъствие на духа и изчакайте. Съвсем скоро ще разберете за какво става дума, че нещата не са такива каквито си ги представяли и тревогата ви е била неоснователна. Отношенията ви отново ще са спокойни.

 

Везни


Настроението ви е романтично и очаквате всяка среща с нетърпение. Подготвяте се с часове и имате желание да изглеждате неотразимо. Не е лошо като идея, но не се престаравайте. Ако сте прекалено перфектни, половинката ви може да реши, че сте и прекалено суетни, което няма да е вярно, а няма и да е приятно. Бъдете готови за изненада, защото той/тя може да ви атакува с признание, което не сте си и представяли. Ще се случи промяна в отношенията ви.

 

Скорпион


Овладейте пристъпите на мнителност. Не изисквайте прекалено много от половинката си и не поставяйте абсурдни условия за съществуването на връзката ви. Ще е голяма грешка, ако се опитвате да изпреварвате събитията и да правите промени, за които не е назрял подходящият момент. Дори да успеете няма да сте доволни от резултата и ще е трудно да оправите нещата. Ако усетите, че не сте в добро настроение, излезте сред природата без компания. Лесно ще възстановите усмивката си.

 

Стрелец


Стремежът ви към приключения е неудържим. В състояние сте изцяло да се потопите във въображението си, когато разполагате с много свободно време. Част от хрумванията ви са напълно приложими и, ако ги обсъдите с половинката си в спокойна обстановка, бихте могли да си организирате заедно едно мини-приключение дори в родния си град. Направете си маршрут и посетете няколко места, където никога не сте били. Наречете го „експедиция с научна цел“ и запишете впечатленията. Не е изключено след време да спечелите някаква награда с произведението си. Дори и да сте разделени, успехът отново ще ви събере.

 

Козирог


Трудни моменти предстоят за онези представители на вашия знак, които скоро са преживели раздяла. Спомените непрекъснато ще ви връхлитат и всичко ще ви изглежда по-хубаво, отколкото всъщност е било. Не идеализирайте и не съжалявайте, животът е пълен с изненади. И, за да се убедите, че е така, през втората половина от седмицата ще ви потърси стар приятел, с когото не сте се виждали отдавна, но ще имате възможност да се позабавлявате. Достатъчен добър повод да оставите мрачните мисли в миналото.

 

Водолей


Не приемайте всичко, което ви казват за „чиста монета“. Ако поведението на половинката ви се стори съмнително, бъдете предпазливи и наблюдателни. Освен това, не говорете за себе си. В края на седмицата ще разберете, че някой се опитва да се намеси във връзката ви и да създава проблеми. Тогава може да зададете въпросите си откровено. От получения отговор ще разберете дали си заслужава да сте заедно с приятел/ката си или най-добрият вариант е раздяла, макар и болезнена.

 

Риби


В началото на седмицата случайна среща с приятел може да ви изпълни с мрачни мисли. Да започнете да сравнявате своя живот и своята връзка с тази на приятеля си, да решите, че не сте достатъчно щастливи или че заслужавате повече, отколкото получавате. Отървете се от песимизма незабавно, намалете темпото и оставете инициативата в ръцете на половинката си. Скоро ще установите, че той/тя по нищо не отстъпва на чуждите приятел/ки и ви дарява с чувствата си искрено. Че страховете ви са неоснователни и че е излишно да се впускате в търсене на нова любов.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...