.

Седмичен любовен хороскоп 24 февруари - 1 март

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 24 февруари - 1 март
Снимка: Pexels

Овен

 

С огромно удивление ще установите, че връзката ви е станала обект на обсъждане и по-точно на клюки. Първоначално това може и да ви зарадва, да се почувствате популярни, но много скоро ще разберете, че ситуацията не е съвсем приемлива. Половинката ви ще започне да задава неудобни въпроси. Не се опитвайте да доказвате чувствата си на думи. Разкрийте ги с постъпките си.

 


Телец

 

Любопитството ви може са създаде сериозни неприятности. В момента, в който половинката ви осъзнае, че се опитвате да навлизате в личното му/й пространство, ще реагира остро и недвусмислено. Въздържайте се от изблици на ревност, за да не оплескате съвсем нещата. Не се заяждайте за дреболии.

 


Близнаци

 

Не приемайте за чиста монета новините, които ваши познати ще ви съобщят по адрес на половинката ви. Покажете ли, че се съмнявате в него/нея, ще охладите отношенията си необратимо. Ако той/тя наистина ви лъже рано или късно ще почувствате това или ще го разберете с личните си наблюдения. Тогава ще имате реално основание да мислите за следващите си стъпки.

 


Рак

 

Вашите желания категорично ще се разминават с тези на половинката ви. И, за съжаление, това ще е повод за ежедневни разногласия. По-интересното, обаче е, че вас ще ви интересува много повече мнението на околните за връзката ви, отколкото причината за разправиите. Ако не се замислите как да изгладите различията, а се интересувате повече от чуждото мнение, то съвсем скоро може да се наложи да си търсите нов/а приятел/ка.

 


Лъв

 

Отношенията ви ще са в почти идеалния си вид. Предстоят положителни емоции, романтични преживявания и вълнуващи разговори за бъдещето. Ако не позволявате на никой да се намесва в отношенията ви със сигурност ще можете да преодолеете разногласията. Общите практически занимания ще стабилизират връзката ви.

 


Дева

 

Не засипвайте половинката си със съвети, а още по-малко с критики. Ако прекалите с препоръките той/тя ще престане да ви чува, ще прави нещата както си иска (на инат) или изобщо ще престане да ги прави. През втората половина на седмицата не е изключено да ви поканят на шумно парти в голяма компания. Овладейте желанието си да флиртувате с непознати.

 


Везни

 

Ще разполагате с благоприятни възможности за уреждане на личните отношения през тази седмица. Не спорете с любимия човек за глупости. Не е изключено да реализирате кратко пътуване, което ще ви покаже до колко са силни чувствата ви. Ако преди време сте преживели раздяла, то след четвъртък той/тя вероятно отново ще ви потърси.

 


Скорпион

 

Отнасяйте се към сериозните въпроси, които се налага да обсъждате с половинката си отговорно, а към спорните – с чувство за хумор. Покажете му/й, че сте съпричастни към грижите и сте готови да помогнете. Покажете също, че няма да позволите на дребните различия да помрачат чувствата ви. Той/тя ще направи всичко възможно за да оправдае доверието ви.

 


Стрелец

 

Странно съобщение може да получите през тази седмица. Покана за среща, за виртуално запознанство или за посещение на публично мероприятие. Може да е от половинката ви с цел да ви озадачи и да провери чувствата ви, а може да е и от таен обожател. И в двата случая ще сте достатъчно заинтригувани, за да отвърнете. Направете го така, че да не се вкарате в интрига.

 


Козирог

 

Не стигайте до изблици на откровеност с половинката си, обсъждайки миналото. На никой не му е приятно да слуша за предишните връзки на любимия човек. А още повече да бъде сравняван с някого, когото не познава. Ако непременно искате да споделите случка, която все още ви вълнува, то направете го така, че да не го/я натъжите.

 


Водолей

 

Случайна среща с някой от старите ви гаджета ще предизвика противоречиви емоции. Може да съжалите за раздялата или пък да прецените, че това е бил най-правилният ви ход тогава. Опитайте се бързо да забравите случката и мислете за бъдещето. Не давайте на половинката си повод за съмнения в чистотата на отношенията ви. Импровизирано развлечение в края на седмицата ще ви отдалечи от спомените.

 


Риби

 

Изненадващо може да разберете, че половинката ви ще отсъства известно време и ще можете да общувате само виртуално. Не се натъжавайте. Уединението ще ви помогне да си дадете сметка за силата на чувствата и стабилността на връзката ви. А когато той/тя се върне изслушайте разказа за пътешествието без да задавате въпроси. Ако сте достатъчно проницателни ще разберете всичко, което ви интересува.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...