.

3 зодии, които са най-големите изкусителки

Специално за дамите

Ивета Иванова
3 зодии, които са най-големите изкусителки
Снимка: Pixabay

Представителките на тези 3 зодии са истински изкусителки. Те не остават незабелязни, привличат вниманието, очароват околните, изпъкват с външния си вид и магнетизма си. Имат много обожатели. Ето кои са те.

 


Телец

 

Дамите, представителки на този зодиакален знак, са изключително чаровни и красиви, което буквално подлудява мъжете. Телците живеят, без да спазват правила, следват сърцето си и харесват мъже, които уважават това и не ги потискат. Тези зодии са жизнерадостни, обичат пътешествията, смеят се много, имат добри приятели и техният позитивизъм се харесва на мъжете. Дамите Телци сияят и без мъж, знаят как да се забавляват и не се нуждаят от гадже постоянно, което е огромен плюс.

 


Скорпион

 

Представителките на Скорпион привличат силния пол с физическата красота и с поведението си. Те са много мистериозни, потайни, умни -нещо, което привлича като магнит мъжете - те искат да ги разгадаят и не могат да им устоят. Скорпионите се доверяват много трудно, подбират партньор много дълго време, не биха имали връзка с кого да е и не се заблуждават лесно. Това ги прави неустоими за мъжете - не са леснодостъпни. Тези зодии са много лоялни партньори.

 


Близнаци

 

Сред най-милите и забавни дами. Близнаците успяват да очароват мъжете в компанията, тъй като са много общителни, социални, не се срамуват, не съдят околните и говорят на всякакви теми, дори такива, типични повече зъ мъжете. Те са секси, но са и като приятелки на мъжете - разбират ги, дават съвети, искат да чуят и най-пикантните истории. Близнаците са палави, умеят да флиртуват, жадни са за приключения - това ги прави чаровни и така изкушават силния пол. Биха направили много жертви за гаджето си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...