.

Седмичен любовен хороскоп 17-23 август

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

Още подобни новини
Седмичен любовен хороскоп 17-23 август
Снимка: Pixabay

Овен

 

С бурни, често не съвсем приятни емоции, ще е изпълнено ежедневието на представителите на вашия знак, които вече са във връзка. На свободните предстои ново запознанство с човек, в когото може и да се влюбят от пръв поглед. Вероятността за взаимност е минимална, но е много вероятно въпросната личност да пожелае да сподели тайните си с вас. Използвайте възможността за контакт, може пък да стигнете до трепетните струни на сърцето му/й и да успеете да ги дръпнете.

 

Телец

 

Новолунието в средата на седмицата може да ви подтикне към експерименти, опитвайки се да спечелите нечие внимание или да освежите съществуваща вече връзка. Не се престаравайте и не прекалявайте с проявите на екстравагантност. Вместо да привлечете обекта на интереса си може да го/я накарате да се отдалечи със светкавична скорост. Когато разберете за „обратния ефект“ ще е късно да върнете ситуацията в правилната посока.

 

Близнаци

 

Събитията през тази седмица ще са в пълен контраст с досегашните. Ако половинката ви до момента се е въздържала от каквито и да било изяви, най-вероятно ще ви сюрпризира с необикновени инициативи и предложения. Приемете предизвикателството, преживяванията ще са интригуващи. Що се отнася до необвързаните, те най-после ще привлекат вниманието на някой, който твърде дълго не ги е забелязвал или поне умишлено е показвал/а безразличие с поведението си.

 

Рак

 

Силно привлекателни и убедителни ще сте през тази седмица и тези качества ще са силен коз в ръцете както на обвързаните, така и на свободните представители от вашия знак. Необвързаните ще предизвикват буря от емоции, където и да се появят и ще си осигурят куп нови почитатели. На кого от тях ще падне изборът ви ще стане ясно едва след петък. Що се отнася до имащите половинка, то в непрекъснатите колоритни спорове с него/нея ще успеете най-после да елиминирате един по един натрупаните към момента разногласия.

 

Лъв

 

Новолунието ще отвори нова страница в романтичния живот на Лъвовете, които все още търсят любовта си. Пътят им ще се пресече с нечий друг и ще се окаже, че това е личност, удовлетворяваща не само емоционалните очаквания, но и творческите търсения на широкоскроените лъвски души. Що се отнася до намиращите се във връзка, правилната тактика за тях е да избягват спорните теми и да приемат разногласията с чувство за хумор. Само така ще успеят да съхранят отношенията си, ако разбира се, това е целта им.

 

Дева

 

Половинката може да ви удиви с нелогични капризи и претенции. Не бързайте да си разваляте настроението. Опитайте се да погледнете ситуацията от друг ъгъл, да промените гледната точка. Може би пък той/тя има някакви проблеми и по този начин се опитва да ги скрие или омаловажи. Реагирайте с усмивка. Тя обикновено действа успокояващо и подтиква към откровеност. Почти сигурно е, че Девите, които все още не са отворили сърцето си за някого и през тази седмица няма да го направят, но това съвсем не значи, че няма да се забавляват пълноценно.

 

Везни

 

Подгответе се за изненади. Ще получите бурни любовни обяснения и доказателства за изгарящи чувства точно от там, от където най-малко очаквате. След като се окопитите от първоначалното смайване опитайте да „върнете лентата назад“ и ще установите, че въпросната личност отдавна ви изпраща сигнали, на които така и не сте обърнали сериозно внимание. Дали ще приемете предизвикателството или не, зависи от очакванията ви за бъдещето. Ежедневието на обвързаните Везни (за щастие или не) ще е лишено от сътресения.

 

Скорпион

 

Ще се наложи да преосмислите изискванията, ако наистина искате да съчетаете пътя си с нечий друг. Прекалените ви претенции действат плашещо дори на онези, които са готови да направят известни компромиси с вижданията си. Хората, които ви обичат си тръгват, защото не рядко се опитвате подсъзнателно да ги манипулирате. Пред прага сте на нова връзка. Ще е поредната краткотрайна романтична авантюра, ако не промените поведението си.

 

Стрелец

 

Краят на лятото за вас може да се окаже начало на непознати емоции. Нови хора ще навлязат в живота ви. Първоначално неформално, хаотично, а след това все по-завладяващо. При това интересите ви няма да са насочени само към една-единствена личност и ще ви е нужно време да направите избора си. Не разчитайте на ничие мнение, ако искате да сте сигурни в предпочитанието си. Дали връзката ще е стабилна или не, ще покаже само времето.

 

Козирог

 

Ако все още не сте в любовна връзка задавали ли сте си въпроса „защо“? Със сигурност и то повече от веднъж. Единият възможен отговор е, че очаквате от отсрещната страна да е точно толкова отговорна колкото сте вие и не получавайки потвърждение за очакванията си започвате да се страхувате от раздяла. Преодолейте страховете си. Потопете се в преживяванията, скъсете разстоянието. Умението да мислите и действате самостоятелно ще ви помогне да разпознаете истинските чувства.

 

Водолей

 

Личност с ярко изявени социални умения ще привлече вниманието ви през тази седмица. Ще усетите непреодолимо желание за близост и ще направите всичко възможно да навлезете в гравитационното поле на въпросния човек. Останете в наблюдателна позиция за известно време. Използвайте възможността да научите нещо ново и непознато преди да разпалите искрата на чувствата. Ситуацията ще ви помогне да разкриете неподозирани черти на собствения си характер.

 

Риби

 

В дните преди Новолунието настроението ви може да е леко меланхолично. Раждането на Новата луна, обаче, коренно ще промени ситуацията. Изведнъж, съвсем лесно ще намерите подходящо решения на всички проблеми и съмнения, които към момента са ви измъчвали. Ще възстановите душевното равновесие, самочувствието, а от там и настроението си. Романтичните преживявания ще са мимолетни, не особено окуражаващи, но за това пък вълнуващи.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...