.

4 зодии, които критикуват партньора

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които критикуват партньора
Снимка: Pexels

Всеки има своите недостатъци и слаби страни, а и във всяка връзка възникват проблеми, колкото и да се обичат партньорите. Но някои зодии са много критични към своята половинка, трудно правят компромиси и не приемат слабостите на човека до себе си. Вижте кои са те, според "Times Of India".

 

Телец

 

По природа са доминиращи и имат труден характер. Ако нещата не станат по начина, по който са планирали, те са нервни и притеснени. Затова, връзките с тях са сложи. Настроенията им често се менят и може да са разочаровани от вас, ако не постъпвате според разбиранията им и не правите това, което те искат. Избухват и им трябва много време да се успокоят. Държат на принципите си.

 

Дева

 

Не са сред най-толерантните хора и приемат всичко тежко. Девите са изключително критични към приятели, партньори, роднини, а дори и към самите себе си. Искат винаги нещата да са под контрол и половинката да прави това, което те смятат за редно. Дори най-малката грешка или някакво причинено неудобство, може да накра Девите да полудеят. Не понасят хаоса и неразбирателството.

 

Скорпион

 

Големи инати са и е трудно да се разберете с тях. Много държат на принципите си и не приемат чуждата гледна точка. Може да се ядосат и да избухнат, дори само ако ги питате защо са взели определено решение. Искат всеки да е съгласен с тяхното мнение и техните решения, най-вече партньорът. Няма да помислят много за чувствата и изборите на половинката. Не понасят лъжите и дори да ги излъжете за нещо дребно, ще ви критикуват дълго време.

 

Козирог

 

Повечето Козирози нямат чувство за хумор и са много сериозни и отговорни. Дразнят се на дребни неща, много могат да се ядосат на партньорите, които са по-мързеливи, безотговорни и отнесени. Искат половинката им да е работохолик, като тях, и да се отнася сериозно към задълженията си, иначе я критикуват. Морални са и не понасят предателства. Може да имате много караници с Козирозите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...