.

Седмичен любовен хороскоп 5-11 април

Ето какво ви очаква

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 5-11 април
Снимка: Pexels

Овен

 

Никой не може да ви навреди повече от самите вас. Преценявайте внимателно изказванията си, съобразявайте се с кого разговаряте и се придържайте към правилата на добрия тон. Ще си спестите поне две неприятности: да отблъснете любимия човек и да дадете повод за клюки.

 

Телец

 

Не позволявайте на обикновените житейски ежедневни затруднения да ви създават комплекси. Естествено и нормално е да се налага да ги преодолеете. Наградата ви ще е усмивката, похвалата и блестящото уважение в погледа на любимия човек. Никак не е малко.

 

Близнаци

 

Сили и вдъхновение не ви липсват и, ако ги разпределите и използвате правилно, ще можете да „повдигнете планини“. Колкото сте по-заети, толкова ще сте по-доволни, а и по-лъчезарни. Без значение дали сте обвързани или не, през тази седмица бихте могли да спечелите благоволението на всяко сърце.

 

Рак

 

Настроението ви ще е доста нестабилно и няма начин да не окаже влияние върху личните отношения. Опитайте се да прецените подходящия момент за любовни срещи и романтични разговори. Половинката ви няма да се почувства добре, ако заместите чаровната си усмивка с физиономията на човек, който има камъче в обувката.

 

Лъв

 

Суетата и желанието да блеснете, да привлечете вниманието, са основни грешки, които често повтаряте. Ефектът от тях в повечето случаи вреди на отношенията. Предизвиквате съмнения, прояви на ревност, драматични разговори. Мобилизирайте въображението си и покажете на любимия човек, че той/тя за вас е единствен/а. Резултатът няма да ви разочарова.

 

Дева

 

За въпроси, които ви засягат лично, слушайте сърцето и следвайте  интуицията си. Не позволявайте на околните да се намесват в отношенията ви с препоръки или споделяне на „горчивия си“ опит. Някой ще се опита да ви манипулира, да влияе върху мнението, а може би и да ви скара с любимия човек.

 

Везни

 

През тази седмица ще се убедите, че любовта наистина окрилява. Ще се наложи да се справите с разни дребни, но със сигурност досадни спънки и факторът, който ще ви вдъхне кураж е присъствието на приятел/ката ви. Той/тя почти непрекъснато ще е с вас и ще ви обнадеждава. След като оставите трудностите зад гърба си, не забравяйте да поблагодарите.

 

Скорпион

 

С активното съдействие на любимия човек ще успеете да реализирате поне един от смелите си планове или да осъществите поредната щура идея. Ще имате много поводи за забавление, но и много поводи за изява. Ако успеете да ги съчетаете ще постигнете мечтаната комбинация между полезното и приятното.

 

Стрелец

 

Емоциите през тази седмица ще са вълнуващи, а любовните сигнали ще идват от различни посоки. Не се замайвайте от комплиментите. Ако сте обвързани и влюбени, погрижете се за стабилността на връзката си. Търсещите сродната си душа да не забравят, че не всичко, което блести е злато.

 

Козирог

 

Ще се наслаждавате на романтични преживявания почти ежедневно. Част от предложенията за среща или старт на нова връзка ще са доста нестандартни, объркващи, неописуеми. Преценявайте реакциите си самостоятелно и искрено с идеята да не излъжете себе си и да не оскърбите партньора.

 

Водолей

 

Действия или думи на любимия човек или на он(а)зи, чието внимание се опитвате да печелите, може да ви натъжат. Да започнете да се чувствате виновни, да мислите само за недостатъците си. Прекрасно знаете, че никой не е идеален. Посветете се на любимите си занимания, вместо на мрачни мисли и самосъжаление.

 

Риби

 

Ще сте много по-ефективни във всяко едно направление, ако си поставяте конкретни цели през тази седмица. Ще можете да разнообразите и стабилизирате връзката си или пък, ако все още не сте попаднали на подходящия партньор, да направите правилния избор от наличните варианти. Най-важното е да сте активни, да си вярвате, да действате с въображение и размах.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...