.

5 неща, които мъжете търсят в жените

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 неща, които мъжете търсят в жените
Снимка: Pixabay

Какво искат мъжете? Това е въпрос, който има много възможни отговори, но в същото време правилните от тях остават мистерия за много от жените. Оказва се, че все пак има някои качества на характера и особености във външния вид или физиката, които са любими на силния пол. Ето кои са те, според "Your Tango".

 

1. Грим, с който изглеждате естествени

 

Мъжете не мразят грима, напротив, обичат дамите им да са гримирани, но със семпъл грим, с който изглеждат естествено. Според проучване, направено от онлайн приложението за срещи "Zoosk", когато жените били с грим на очите на профилната си снимка, е по-вероятно да получат покана от мъже за среща. Същото важи и за дамите, които били с червило на профилната си снимка. Но жените, които носили по-тъмен грим, е било по-малко вероятно да получат покана за среща.

 

Снимка: Pexels

 

2. Идеално съотношение талия към ханш

 

Силният пол предпочита това не толкова заради атрактивността, а по-скоро, защото се свързва с плодовитост и добро здраве на жената.

 

Снимка: Pexels

 

3. Носене на дрехи в червено

 

Червеното е цветът на страстта. Не е изненада, че мъжете са привлечени от него. Проучване на психолози от Университета в Рочестър доказва това. На мъжете били показани снимки на жени с различен цвят рамки - бяло и червено. После са им показани снимки на жени, облечени или в синьо, или в червено. Резултатите показват, че мъжете биха изхарчили повече пари за среща за жените, облечени в червени тоалети или жените от снимките с червени рамки. Те им се стрували по-секси и привлекателни.

 

Снимка: Pexels

 

4. Мило държание

 

Дамите, които се държат мило и са приятни, печелят повече симпатии. Проучване от "Society for Personality and Social Psychology" показва, че откликването на жените на нуждите на мъжа, увеличават тяхната привлекателност.

 

Снимка: Pexels

 

5. Висок глас

 

Изследвания доказват, че жените харесват мъжете с дълбок глас. Но при силния пол е обратното - мъжете харесват жени с висок глас, тъй като това говори за женственост, по-малък размер на тялото и добра репродуктивност.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...