.

5 зодии, които най-лесно ще ви поставят в приятелската зона

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които най-лесно ще ви поставят в приятелската зона
Снимка: Pexels

Приятелството е в основата на добрата и стабилна връзка. Но някои зодии просто не си представят да се отдадат само на един човек и обичат да се забавляват. Може да флиртуват с вас, да има страст и да си изкарате хубаво, но впоследствие да ви поставят в приятелската зона, тъй като просто не са по връзките. Вижте кои са те, според "Times of India".

 


Близнаци

 

Близнаците са експерти в това да не се привързват прекалено към някого, особено романтично. Те могат да прекарат много време с един човек и пак да не изпитат нуждата да бъдат с него в официална връзка. Имат проблеми с отдаването само на един човек, търсят повече тръпка, забавление и спонтанност. Така че, ако някой се опита "да ги върже" и да търси от тях определени сериозни неща, те ще го поставят в приятелската зона.

 

Дева

 

Имат много високи стандарти, и могат да бъдат доста критични към себе си и към другите. Ако някой не отговаря на всички изисквания на списъка на Девите, те няма да се поколебаят или да правят компромиси. Ще сложат този човек в приятелската зона и няма да губят време. Харесва им да правят нещата по свой начин, да не дават обяснения и не се нуждаят от партньор.

 

Водолей

 

Тези зодии обичат да прекарват време сами и мисълта за пълно отдаване и обвързване им се струва неприятна. Не са сред най-чувствителните зодии и не обичат да се гмуркат в емоциите и да стават прекалено сантиментални. Затова, романтичните жестове и дълбоките връзки не са им по вкуса, ще си останат само приятели с вас. Посвещават се на каузи и идеи.

 

Лъв

 

Лъвовете са големи инати и са доста горделиви зодии. Ако не им харесва някой аспект от връзката или някое ваше качество, тя няма да се задълбочи и те бързо ще ви върнат в приятелската зона. Искат всичко да е по вкуса им. Освен това, тези зодии могат да видят кога хората са фалшиви и се преструват, кога връзката няма да се получи и тогава също ще останат само приятели с вас.

 

Скорпион

 

Те са хора, които обичат винаги да доминират и да контролират ситуациите, дори околните. Ще поставят в приятелската зона всеки, който им пречи да правят това. Не понасят някой да ги командва или да не приема техните идеи и предложения. Освен това, Скорпионите са доста потайни и им трябва много време, за да започнат да ви вярват и споделят. По-лесно им е да бъдат само приятели с вас, за да не останат наранени.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
0
!
Отговори
edinstveno boiko mi e nai- blizuk i ne jelaia drugi , koito sa s fal6ivi namerenia . ne4e stavam zlobna , no ni e nepriatno.
Страница 1 от 1