.

Седмичен любовен хороскоп 1-7 ноември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 1-7 ноември
Снимка: Pixabay

Овен

 

Ако не мислите само за себе си, може би ще забележите, че не намирате общ език или свързващи теми с половинката си. Установите ли, че е така, замислете се дали изобщо си заслужава да продължавате да поддържате връзката. Проверявайте редовно мейла си. Ще получите интригуващо съобщение.

 

Телец

 

Думите и действията на любимия човек твърде често ще са ви неприятни. Въпросът е, дали да замълчите и да проявите присъщото си търпение или да реагирате реципрочно. Ако винаги си мълчите, той/тя ще остане с впечатлението, че поведението му/й е правилно. Бъдете искрени, за да не позволите на лъжата да помрачи връзката ви.

 

Близнаци

 

Преживяванията ще са разнообразни и преобладаващо приятни. В интерес на истината, нито един от хората, които ви търсят и ви определят срещи няма да задържи вниманието ви прекалено дълго. Общуването ще е по-скоро с цел опознаване и неутрално от към чувства. Но понеже ви е забавно и не ви създава грижи, ще се възползвате от всеки момент, изпълнен с нови емоции.

 

Рак

 

Още в първите няколко дни на седмицата половинката може да ви „атакува“ със странни, но в същото време и трудни въпроси. Или пък да ви постави необичайни изисквания. Не бързайте да отговаряйте, но и не оставайте безмълвни твърде дълго. Усещането за недоверие и несигурност ще се отрази зле и на двама ви.

 

Лъв

 

Поведението на любимия човек може да стане повод за разочарование. Не е ясно дали той/тя сега показва качества, за които не сте подозирали или пък си е бил/а такъв/а, но вие летящи на крилете на романтиката сте го/я идеализирали. Помислете внимателно дали сте склонни на компромис или сте готови за раздяла.

 

Дева

 

Обикновено сте наблюдателни и практични, но „розовите очила“ на любовта неутрализират предпазливостта ви. Ако той/тя непрекъснато ви обсипва с комплименти, подаръци, идеи за развлечения, помислете дали поведението му/й е искрено. Дали го прави от силни чувства или просто очаква да получи нещо в замяна.

 

Везни

 

Имате нужда от нови впечатления и едно кратко пътуване няма да ви навреди. Лесно ще убедите половинката ви, че смяната на обстановката ще се отрази положително на връзката. Ще забравите противоречията и ще си простите допуснатите грешки. Нужно е само да сте по-настоятелни, за да получите съгласието му/й.

 

Скорпион

 

Опитайте да се справите с обичайните си текущи практически задачи преди Меркурий да навлезе във вашия знак. До тогава избягвайте разговорите, целящи изясняване на отношенията. След четвъртък градусът на настроението ще се покачи и ще можете да обсъдите с половинката си дори въпросите, от които ви е страх.

 

Стрелец

 

Почти ежедневно ще ви атакуват с предложения за срещи, покани за купони. Но точно в този момент е абсолютно излишно да създавате нови връзки. Вместо това е подходящо да запазите онова, което имате. Постарайте се да разберете грижите и желанията на любимия човек. Ще забележите, че отношенията ви започват да се развиват различно.

 

Козирог

 

Най-после Венера ще навлезе във вашия знак. Ще ви помогне да намерите общ език с половинката и отговор на спорните въпроси, при това без да засегнете собствените си интереси. Готовността ви за компромис всъщност ще „обърне палачинката“ във ваша полза.

 

Водолей

 

Ако любимият човек отклонява поканите ви за срещи през първите няколко дни на седмицата, не настоявайте на своето. Не го/я засипвайте с телефонни обаждания и любовни емотки. Използвайте времето, с което разполагате за нещо друго, например за хобито си. Дайте му/й възможност да реши кога желае да е с вас. Няма да съжалявате. Постъпката ще стабилизира доверието помежду ви.

 

Риби

 

Ако любимият човек, образно казано, мълчи и не търси компанията ви в началото на седмицата, не бързайте да се цупите и не стойте у дома като наказани. Имате достатъчно приятели, търсещи компанията ви. Излезте с тях, забавлявайте се. В края на седмицата той/тя ще осъзнае, че му/й липсвате. Реагирайте разумно, дайте му/й да разбере какво ще загуби, ако се разделите.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
1
!
Отговори
imam si goliam liubim bliznak , kogoto obojavam , ot drugo niamam nujda
pipinana
преди 2 години
0
1
!
Отговори
edva traia da ne se izsmeia ....
Страница 1 от 1