.

Седмичен любовен хороскоп 20-26 декември

Ето какво ни очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 20-26 декември
Снимка: Pexels

Овен

 

Точно преди празниците отношенията с половинката ви изведнъж ще се окажат почти взривоопасни. Истината е, че причината основно е вашето поведение. Не прекалявайте с капризите, опитайте да „обърнете палачинката“. Похвалете достойнствата, вместо непрекъснато да критикувате недостатъците му/й. Ефектът ще ви удиви.

 

Телец

 

Почти непрекъснато ще ви канят на някакво пред-празнично парти. И почти непрекъснато на тези купони някой упорито ще флиртува с вас. Изкушението да приемете предизвикателството и да се позабавлявате никак няма да е за пренебрегване. Ако нямате сериозни намерения за нова връзка, няма от какво да се безпокоите. Но ако таите някаква надежда за предстоящи вълнуващи емоции, ще се разочаровате.

 

Близнаци

 

Поведението на приятел/ката ви на моменти може да е дразнещо, да предизвиква подозрения. Помислете, че идват празници и не е нужно да се огорчавате заради недоказаните си съмнения. Поднесете му/й някаква изненада още в началото на седмицата и шеговито поразпитайте какво се случва. Ще се убедите, че сдържаността не означава липса на доверие, както и че не си заслужава да си разваляте Коледата за глупости.

 

Рак

 

Със сигурност ще повярвате, че на Коледа стават чудеса. Човек, който от доста време витае в мислите и като магнит привлича чувствата ви изведнъж ще скъси дистанцията и ще поиска да сте заедно. Насладете се на момента с умерен ентусиазъм. Предстоят промени, но е рано да се каже как ще ви се отразят.

 

Лъв

 

Помисляли ли сте някога какво пречи на спокойните ви любовни отношения? Една от спънките за поддържане на пълноценна връзка е прословутата ви гордост. Опитайте да я преодолеете преди празниците и да покажете на обекта на чувствата си, че не сте безразлични към него/нея. Ако не успеете, Дядо Коледа вместо подарък ще пусне в чорапчето ви въгленче.

 

Дева

 

Не звучи оптимистично, но на приятел/ката ви може да се наложи точно преди празниците да отпътува някъде и да не сте заедно. Не тъгувайте и не се затваряйте сами у дома. Отзовете се на поканите за коледно парти, които ви отправят. Преживяванията ще надминат очакванията ви.

 

Везни

 

Съвсем неочаквано ще ви атакуват с вълнуващи романтични обяснения от няколко посоки. Ще е толкова странно, че ще ви е трудно да решите с кого точно желаете да бъдете на празниците. Помислете внимателно, защото изборът ви ще е важен. Не е изключено със същия човек да прекрачите и прага на следващата година.

 

Скорпион

 

Излъчването ви е магнетично и популярността ви ще расте от ден на ден. Поканите за съвместни развлечения ще се сипят буквално от всички посоки, но незнайно защо, нито една от тях няма да ви заинтригува. Единственият начин да усетите тръпката е да преминете от виртуални контакти към реални. Само така ще разберете от какво наистина имате нужда.

 

Стрелец

 

Телефонно позвъняване или друг вид съобщение на човек от миналото ще ви развълнува и ще разбърка мислите ви. Ще си представите една идеална картина, в която сте двамата, обгърнати от огнени чувства и то в най-празничната нощ. Не се заблуждавайте, нищо такова няма да се случи. Споделете случката с най-близките си приятели и се вслушайте в съветите им. Бъдете на празника с тях, търсете нови запознанства. Съживяването на стара връзка е на лош късмет.

 

Козирог

 

Мисълта за предстоящите празници ще ви помогне да се освободите от някои задръжки. Разкрепостеното ви поведение ще впечатли личността, към която не сте безразлични и положително ще ви предложи да се забавлявате заедно. Не отказвайте, но като за начало реагирайте сдържано. След като се опознаете ще решите дали това е „човекът“.

 

Водолей

 

Прекалено подозрителни и прекалено обидчиви ще сте през тази седмица, което е необичайно за вас. Позволете си ден на уединение преди празниците. Подредете мислите, формулирайте желанията. Коледната нощ ще е пълна с нови преживявания, а едно от тях е, че ще има с кого да им се насладите.

 

Риби

 

Настроението ви е мечтателно, романтично, разсеяно, с други думи казано, напълно в унисон с предстоящите празници. Оставете инициативата за организацията им на половинката си. Със сигурност ще ви изненада, а ако искате да го/я зарадвате, покажете искрено радостта си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...