.

Седмичен любовен хороскоп 27 юни - 3 юли

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 27 юни - 3 юли
Снимка: Pixabay/EuamoBrasil

Овен

 

В граничната зона между двата месеца личните, а покрай тях и любовните отношения на моменти ще са напрегнати. Ще избегнете конфликтите, ако положите усилия и поддържате добро настроение. Единият от начините е да създадете приятна обстановка около себе си. Проявете отстъпчивост в спорни ситуации, за да не се стигне до необратима развръзка.

 

Телец

 

Говорете за чувствата си открито без страх от поражение, неразбиране или отхвърляне. В крайна сметка, няма как да сте симпатични на всички. Ако някой ви огорчи с дума или жест, на затаявайте обидата в себе си. Всичко ще се случва много по-лесно, ако се научите да контролирате емоциите.

 

Близнаци

 

Ще се харесате на другите, ако самите вие харесвате себе си. Не разкривайте подробности от личните си отношения, съмненията и тревогите, свързани с тях. Вероятността от намесата на външни фактори, целящи да ви навредят не е за пренебрегване, така че бъдете дискретни.

 

Рак

 

Със сигурност няма да се оплачете от скука и липса на социални контакти. Често ще сте извън дома, с компания, ще се запознаете с нови хора, ще натрупате нови впечатления. Обстановката ще е благоприятна за развлечения, кратки флиртове и скъсяване дистанцията с новите познати, но вероятността да се стигне до сериозна връзка е минимална.

 

Лъв

 

Намалете темпото и ориентирайте усилията към самоусъвършенстване и подобряване на външния си вид. Ще запазите баланса на отношенията и стабилността на връзката си, ако разредите срещите. Така ще избегнете възможността за остри словесни сблъсъци с любимия човек. Що се отнася до необвързаните представители на вашия знак, едва ли ще се случи съдбоносна промяна в живота им.

 

Дева

 

Твърде често в орбитата ви ще гравитират личности с отрицателна енергия, които ще ви развалят настроението. Игнорирайте ги дискретно, решително и незабавно. Не инвестирайте енергия в безперспективни контакти. Ако вече сте намерили с кого да споделите любовта си, то измислете мил, но романтичен начин да напомните на любимия човек за чувствата си.

 

Везни

 

При странни обстоятелства ще усетите, че у вас пламва любов от пръв поглед. Първоначалният порив ще е изненадващ, зашеметяващ, но може би твърде кратък, така че не се престаравайте и не бързайте с романтичните обяснения. Насладете се на момента, оставете събитията да се развиват по естествения си ред. Интуицията ще ви подскаже правилната тактика.

 

Скорпион

 

Намиращите се във връзка ще преживеят няколко трудни момента, но ако заложат на здравия разум и са готови да се борят за любовта си, ще ги преодолеят. Впечатляващо запознанство предстои за необвързаните. Началото може да изглежда несериозно, но е много вероятно отношенията бързо да се задълбочат.

 

Стрелец

 

С дребни, но впечатляващи жестове любимият човек всеки ден ще ви разкрива чувствата си. Убедено може да се каже, че състоянието на връзката ви в този период зависи само от вас, от умението и желанието ви да реагирате по подходящ начин. Що се отнася до все още самотните представители на вашия знак, придържайте се към принципа, че е по-добре да не сте с никого, отколкото с „когото и да е“ просто, за да избегнете самотата.

 

Козирог

 

В началото на седмицата разговорите с любимия човек може да не са особено приятни, да преминат в ожесточени спорове. Усетите ли, че обстановката се нажежава, опитайте да прекратите разправията, за да не се наложи да прекратите изцяло връзката. Ако причината за спречкването е ваша грешка, то в името на разбирателството, по-добре се извинете.

 

Водолей

 

Стремежът ви към приключения и социални контакти рязко ще се усили. Ако все още търсите обект, на когото да посветите чувствата си – добре. Новите запознанства ще ви осигурят достатъчно възможности за избор. Ако, обаче, любовта ви е вече споделена, то постарайте се да не разочаровате любимия човек, впускайки се в нови любовни авантюри с разрушителен ефект.

 

Риби

 

След преминаването на Нептун, вашият управител, в ретроградно движение във вашия знак ще настъпят промени във взаимоотношенията ви от всякакъв характер. Събития или хора от миналото отново ще придобият важност. Ще можете да изгладите съществуващите към момента конфликти, да преодолеете съмненията и неувереността си и да възстановите връзки, за чието прекъсване съжалявате. Доверете се на интуицията си, няма да ви подведе.Сед

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...