.

Венера в Стрелец - какво да очакват зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Стрелец - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Планетата на любовта и красотата Венера преминава в знака на Стрелец на 16-и ноември. Тя ще остане там до 10-и декември. Това значи, че в следващите седмици ни чакат любовни приключения, весело настроение във връзките, смело изрязаване на чувствата и много радост. Свежест в дългите връзки и време за нови, луди романси. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Harper's Bazaar".

 


Овен

 

Някой може да се ядоса от поведението им. И преди веднага да започнат да се защитават, да помислят къде може да са сбъркали. Да не би да са говорили за постиженията си прекалено много и да са били твърде горди? Да помислят и да признаят, че може да са били леко досадни.

 

Телец

 

Няколко човека ще искат да споделят мнения за личния живот на Телците. Дали имат право да правят това? Вероятно не. Но това не значи, че Телците трябва да ги порицаят. Може просто на тези личности да им е скучно и да изпитват тръпка, когато говорят за живота на другите. Освен, ако не е нещо грандиозно, Телците да си замълчат.

 

Близнаци

 

По принцип, тези зодии са доста бъбриви и общителни. В следващите седмици ще искат да се смеят, да релаксират и да се забавляват. Всичко това е добре, само не трябва да забравят за отговорностите си, които не могат вечно да бъдат отлагани. Хората разчитата на тях, нека не ги подвеждат.

 

Рак

 

Да игнорират всеки, който им казва, че последният им проект не е достатъчно добър или му липсва дълбочина. Ако някой им повтаря това, Раците може би трябва да се скарат с него. Иначе този някой ще им отнеме увереността в себе си. Причината да го прави е, че им завижда за уменията.

 

Лъв

 

Въпреки че тяхната жизнерадостност може понякога да дразни другите, сега просто всеки се наслаждава на компанията им. Да не позволяват странните критики да им влияят зле. Наистина ли този критичен коментар има толкова значение, когато е казан в приятелска среда? И те самите знаят, че в него се крие повече любов, отколкото омраза.

 

Дева

 

Появила се е голяма пропаст между тях и близки хора. И самите Деви не знаят защо. Може би те трябва да повдигнат въпроса и да обсъдят това. Може да изгубят много, ако не го направят. И да спечелят доста, ако са достатъчно смели да попитат.

 

Везни

 

При тях имаше доста драматични събития в последно време и не може да оставят нещата просто така - прекалено много хора са замесени. Няма лесен отговор, но това не е причина да си замълчат. Дори да не могат ясно и просто да обяснят всичко, трябва да проговорят за своите виждания по-скоро.

 

Скорпион

 

Жалко е, че хората понякога ги виждат като личности, които само създават проблеми. Да, понякога това е така, намесват се в сложни ситуации и често Скорпионите поемат вината. Но да помислят дали наистина всичко е по тяна вина. Могат да направят нещо по въпроса и трябва да действат бързо.

 

Стрелец

 

Осъзнават, че някои неща в живота им, които означават много за тях, трябва да бъдат защитени. Нека се погрижат по-добре за тях и да не позволяват някой да ги застрашава. Някой, който е близо до тях, знае точно как да им помогне да защитят своето. Нека Стрелците не са прекалено горделиви и да помолят за помощ.

 

Козирог

 

В последно време се заблуждаваха, че работата ще им донесе много придобивки и награди. Сега ще бъдат върнати на Земята. И това е за добро. Да определят отново очакванията си и да свалят напрежението от себе си. Няма нужда постоянно да искат да са най-добрите във всичко.

 

Водолей

 

По принцип, те много обичат да се запознават с нови хора и да изследват нови места, нови сфери. Но понякога дори Водолеите копнеят да са сами. Да не обвиняват себе си, ако решат да се изолират за известно време. Не предават никого. Просто са щастливи да си постоят тихо вкъщи, да поразсъждават над някои неща и да помислят за бъдещето.

 

Риби

 

Някой, който е в правилното настроение, може да им помогне да решат определен проблем. Но Рибите май са твърде горделиви, за да попитат и да поискат помощ. А ако го направят, ще се чувстват задължени на този човек. Може би трети човек може да действа като посредник. Да помислят дали това ще проработи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 година
0
1
!
Отговори
dopadna mi nastavlenieto 4e racite triabva da othvurliat uve6tania 4e ne sa dobri v proektite si....
Страница 1 от 1