.

3 зодии, които се плашат от връзките

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които се плашат от връзките
Снимка: Pixabay/meduzakos

Някои хора просто се страхуват от любовта. Те се плашат от това, че тя много ще промени живота им и ще трябва да излязат от зоната си на комфорт. Освен това, страх ги е да бъдат уязими и да разкрият себе си. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Козирог

 

Тези зодии не са познати като гъвкави и такива, които приемат новите идеи. Трудно им е да се адаптират към промените, особено ако трябва да излязат от зоната си на комфорт. Те не харесват всичко нова - от нов офис до нова любов. Фокусирани са над работата си, ученето, амбициите, роднините. Често ги е страх да прегърнат новите възможности, да се отдадат напълно и да се доверят на един човек. Това им се струва драстична промяна.

 

Водолей

 

Те се въздържат от това да се влюбят силно. По принцип, Водолеите са иноватори, рискуват, но много трудно се адаптират към промени в любовния живот, дори те да им влияят добре. Не показват чувства и емоции, съсредоточават се върху каузи и идеи. Мразят всичко, което е срещу техните вярвания, затова не обичат да се размекват и да са уязвими. Мислят, че сами им е много по-добре и се плашат от връзките.

 

Лъв

 

Лъвовете често се обръщат към хумора, пътешествията, ваканциите, приключенията, за да избегнат да се влюбят истински. Те обожават да флиртуват, някой да ги глези, харесва им тръпката от нова връзка, но не позволяват на нещата да се задълбочат. Понякога са егоисти и не искат да се съобразяват с партньора, което е неизбежно в дългосрочните връзки. Не правят компромиси, а това пречи, затова избягват сериозните връзки и се плашат от големите промени в любовния живот.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...