.

3 зодии, които попадат в любовни триъгълници

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които попадат в любовни триъгълници
Снимка: iStock/cyano66

Тези зодии често попадат в любовни триъгълници. Те са флиртаджии, трудно се отдават само на един човек, доста комуникативни са и непрекъснато се запознават с нови хора. Трудно създават сериозни връзки. Вижте кои са те, според "Bustle".

 


Близнаци

 

Имат репутация на плейбоите на зодиака, така че не е изненада, че са в този списък. Те имат свободен дух, много са чаровни и обичат игричките, флирта, да са палави, да проучват възможностите си. Искат разнообразие в живота си, иначе им става скучно. Много често излизат с няколко човека едновременно. Не слагат етикети на отношенията и рядко създават сериозни връзки. Имат две лица, в тях живеят две личности и често си мислят, че затова е възможно да бъдат влюбени в двама човека едновременно. Обичат да се забавляват, да срещат нови хора, да има тръпка, не искат да се заседяват на едно място и да се задомяват.

 

Везни

 

За тези зодии е характерно, че често се колебаят, двоумят, че винаги претеглят нещата и трудно правят избор, когато имат няколко опции. Много нерешителни зодии са и затова излиза, че си играят с другите, дори да не го правят нарочно. Излизат с няколко човека и просто не могат да решат кой им харесва повече. Притесняват се да не сбъркат. Те обожават да са влюбени, да флиртуват, някой да им обръща внимание. Искат романтика, харесва им много хора да ги глезят и да се борят за тях. Така попадат в любовни триъгълници. Флиртуват прекрасно и обожават да общуват.

 

Водолей

 

Едната причина да попадат в любовни триъгълници е, че Водолеите не говорят за чувства и емоции, по-сдържани и хладни са. Човекът, който излиза с тях, може дори да не подозира, че те излизат и с други хора и не считат отношенията им за връзка. Тези зодии предпочитат да имат приятели с привилегии, не анализират ситуациите, свързани с любовния живот. Не споделят какво мислят и как се чувстват. Освен това, те са зодии, които често са полигамни и не вярват, че трябва да имат само един партньор.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...