.

Свети Валентин ще е невероятен за 3 зодии!

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Свети Валентин ще е невероятен за 3 зодии!
Снимка: iStock/kieferpix

Денят на влюбените е тук! За много хора Свети Валентин е най-романтичният празник и те нямат търпение да се насладят на сладки мигове с половинката. Три зодии ще останат много щастливи - чакат ги подаръци, мили жестове, изненади, страст, вълнение и истинска любов. Ето кои са късметлиите, според "StyleCaster".

 


Лъв

 

Тази година те са звездите на празника! Денят е посветен на тях, те са център на внимание. Лъвовете обичат вниманието, така че това много ще ги зарадва. Ще са в настроение, ще изразят емоциите си, ще говорят за чувствата си. Ще кажат каквото им е на сърце и няма да крият емоциите си. Ще прегърнат любовта и на празника ще получат много признания, подаръци, любов. Нека се наслаждават на това.

 

Козирог

 

Насоледък имаше доста предизвикателства в любовния им живот. Но сега нещата се променят. Козирозите ще бъдат истински изненадани да видят колко добре протича Свети Валентин за тях. Силата се завръща при тях и те най-накрая се чувстват добре, обичани. Тези зодии стават по-уверени, могъщи и вярват, че заслужават цялата тази любов, която получават.

 

Водолей

 

Сега е техният сезон и Водолеите определено са в свои води. Върви им във всичко, сега на фокус са връзките и отношенията. Най-накрая ще имат възможност да покажат любовта си и да се насладят на невероятни мигове с любимия човек днес. Настъпва хармония във връзката им. Сега стават по-сигурни, че са с правилния човек и виждат, че двамата си пасват перфектно. По принцип, те са независими зодии, но сега много ще се радват, че са във връзка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...